Eric Vaarzon Morel

Amsterdam
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012KD Amsterdam

Eric Vaarzon Morel (1961), zoon van kunstschilder Wim Vaarzon Morel, kreeg op zijn zestiende jaar les van Paco Peña op het 7e Rencontres de la Guitare in Frankrijk. Geïnspireerd door dit evenement trok hij op negentienjarige leeftijd naar Spanje, waar hij twee jaar woonde en werkte. Hij studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium in Utrecht. 

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben mij een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor mijn ogen een muzikaal top sextet. Deze jonge virtuozen neem ik nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in onze nieuw gevonden cadans!

Om tijdens de avond volledig in de Spaanse sferen te komen kan je genieten van een subliem tapas menu, gepresenteerd door niemand minder dan Michelin Chef Dennis Huwaë. 

Bezetting:
Eric Vaarzon Morel
Conchita Boon – nuevoflamencodanseres
ELLE – popflamenco singer/songwriter
Dámaso Escuariaza – percussie / cajón
Elías Blanco – percussie / cajón
Yannik Sieburg – elektrisch gitaar


ATTENÇION: er zijn twee soorten tickets, namelijk:
– Concert ticket €24,00
– Concert ticket plus tapas menu €45,80

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Eric Vaarzon Morel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden