Dagje uit: shoppen bij een lingeriewinkel

Niets is leuker dan jezelf verwennen tijdens een dagje weg! Daar mag een lingeriewinkel niet bij ontbreken. De lingerie bij Annadiva stelt jou niet teleur. Door het grote assortiment aan verschillende lingeriemerken, slaag jij gegarandeerd! Het favoriete lingeriemerk van veel vrouwen is PrimaDonna. Door haar fijne pasvorm en prachtige ontwerpen, mag dit merk niet missen in jouw lingeriecollectie. Benieuwd naar waarom je een lingeriewinkel niet mag overslaan bij een dagje uit? Lees dan snel deze blog!

Opmeten

Steeds meer mensen bestellen hun lingerie online. Soms is het juist goed om een bezoek aan een lingeriewinkel te brengen om een aantal dingen te laten checken. Allereerst is het belangrijk om je maat met regelmaat te laten meten. Deze kan namelijk erg verschillen, omdat je lichaam constant verandert. Zo draagt 80% van de vrouwen een verkeerde BH maat. Lingeriestylisten in een lingeriewinkel weten precies hoe ze jou het beste kunnen opmeten om tot de juiste maat te komen. Zo is het van belang dat de band onder de cups goed aansluit en er geen speling is, waardoor de BH mogelijk kan bewegen. Dit wil je namelijk vermijden. Zo zijn er nog andere aspecten waarop gelet moet worden. Ga dus regelmatig langs bij een lingeriewinkel om je maat te laten checken!

Modellen

Ook is het essentieel om je te laten adviseren over het BH model. Er zijn verschillende soorten modellen die passen bij een bepaald type borst. Het kan zomaar zijn dat jij niet het BH model draagt dat het beste past bij jouw borsten. De lingeriestylistes in de winkel zien direct welk type BH model bij jou past. Doordat de winkel verschillende modellen heeft, kan je deze passen waardoor je goed het verschil ziet. Zo passen de voorgevormde BH, push-up BH, bralette en strapless BH het beste bij een kleine borst. Hieruit kan je al halen dat sommige BH modellen niet de beste match voor dit type borst zijn. Daar kom je achter door je te laten adviseren door de lingeriestylistes in de lingeriewinkel.

Trends

Last but not least, je krijgt het nieuwste aanbod met de beste lingerietrends te zien. Ieder seizoen spelen de lingeriemerken weer in op de nieuwste trends. Hierdoor loop jij niet achter! Of jij nu voor een felgroene BH of een neutrale kleur gaat, jij kan het allemaal passen. Hierdoor kan jij goed vergelijken wat bij jou past door de verschillende kleuren en prints te passen. Soms denk je dat iets niet bij jou staat, maar is dat juist jouw match! Laat je adviseren door de lingeriestylistes in de lingeriewinkel. Benieuwd naar de trendkleuren  en – prints? Wij geven je alvast een sneak peek! Een terugkerende print is de bloemenprint. Deze lijkt nooit uit de mode te gaan. Of deze verwerkt is in het gedetailleerde kant of in de stof, het blijft terugkomen. Ook zijn pastelkleuren een trend die je laat stralen. Van de kleur lila tot een zachte groene kleur, deze laten jou goed voelen over jezelf. Daarnaast is een verwerking van kant een absolute must have! Het gedetailleerde kant laat je gegarandeerd sexy voelen!

Dit klinkt toch als een perfect dagje weg! De lingeriewinkel mag dan toch absoluut niet ontbreken. Heb jij de lingeriewinkel al toegevoegd aan je lijstje? 

 

Bruidsjurk

Het kiezen van de perfecte lingerie voor onder je bruidsjurk is een leuke en spannende ervaring. Tijdens het funpassen van bruidsjurken heb je de kans om verschillende stijlen en maten uit te proberen, zodat je zeker weet dat je lingerie niet alleen mooi is, maar ook perfect past bij je jurk en figuur. Dit is hét moment om jezelf te verwennen met luxe stoffen en elegante ontwerpen die je speciaal laten voelen op je grote dag.