Resultaat: 6 uitje(s)
Van 13-11-2022 t/m 04-12-2022
  Pieten Express
Hoorn
Nieuw! Als de Goede Sint weer in het land is, neemt de Pieten Express je mee op een Spannende Tijdreis. Stap in en Ga mee!
Lelystad
De zak van Sinterklaas is zoek! Kom met je kleine hulppiet naar de Oostvaarderplassen en help de zak terug te vinden. Met een knapzak vol lekkers en pietenmuts speur je het Sinterklaaspad af.
Almere
Kom samen met je kinderen naar Buitencentrum Almeerderhout en loop het Pietenpad. Ben jij de nieuwe hulppiet en kun je alle opdrachten uitvoeren? Na afloop mag je het tasje met onder andere de pietenmuts mee naar huis nemen!
Schoorl
Kom naar Buitencentrum Schoorlse Duinen, maak je eigen pietenmuts en help Sinterklaas en de Pieten met cadeaus voor de dieren die in het bos leven. Maak jij de dieren blij en werk je zo aan je pietenskills? Na afloop mag je de pietenmuts mee naar huis nemen!
Van 02-12-2022 t/m 05-12-2022
  Sinterklaasspeurtocht
Haarzuilens
Kom deze sinterklaas op zoek naar “het gestolen recept” bij Kasteel de Haar. Van 2 t/m 5 december, gratis bij een kasteelbezoek.
Van 03-12-2022 t/m 04-12-2022
  Winterfair
Rozendaal
Beleef, proef en ruik de winterse sferen bij kasteel & park Rosendael tijdens de Winterfair

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!