Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 100 uitje(s)
Sneek
Modelspoormuseum Sneek herbergt duizenden modellen, naar nationaal en internationaal voorbeeld. De modellen staan in verschillende vitrines opgesteld om bewonderd te worden. In het museum zijn ook verschillende rijdende modeltreinen te zien.
Raalte
Bekijk de imposante collectie motorfietsen van Max Middelbosch. Het museum biedt een overzicht van Amerikaanse motorfietsen van begin 1900 tot de jaren ’80.
Asperen
Het Nationaal Autominiatuur Museum in Asperen (bij Leerdam) heeft een unieke collectie van ruim 7000 miniaturen uit de hele wereld. Voor de echte liefhebbers is er ook de museumshop met zo'n 3000 oude en nieuwe miniaturen nieuw in doos.
Den Haag
Weer eens een ander vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje: een Schietsportuitje! Ook bij minder mooi weer een prima activiteit. Concentreren op papieren schietschijven en proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te scoren: wie gaat er winnen?
Laarburg
Ontdek de prachtige omgeving van Overijssel door een Buggy tocht. Na de uitleg stapt iedereen in de buggy en gaan dan van start. De bijrijder is tevens de navigator die de bestuurder de route moet vertellen. De groepen kunnen allemaal in een keer starten. Na drie kwartier a een uur is er een pitstop om even bij te komen en te picknicken of alleen een kopje koffie te drinken. De tocht gaat verder, degene die als eerste reed is nu de bijrijder en zal moeten navigeren.
Moordrecht
We kennen het bekende tv-programma "de slechtste chauffeur van Nederland". Alleen zoeken wij niet de slechtste, maar de beste chauffeur van Nederland!
Tricht
Uniek in Nederland! TractorSpoor verhuurt Oldtimer Tractoren uit de jaren 50 aan mensen die op een bijzondere manier de Betuwe willen verkennen.
Neeritter
Een visparadijs in een prachtige natuur in Limburg. Een bijzonder complex met wel 7 forellenvijvers.
Breda
Vanaf het begin van de vorige eeuw tot en met 1960 is er in Breda een museum, dat vol staat met brouwerijnostalgie. De geschiedenis van de bierreclame wordt op unieke wijze tentoongesteld.
Arnhem
Een kijkje nemen in de keuken van het multifunctionele stadiontheater Gelredome onder deskundige leiding van een enthousiaste gids? In een 90 minuten durende rondleiding wordt het gehele stadion doorlopen.
Ticket vanaf € 21,00 per persoon
Amsterdam
Laat je verrassen door de Heineken Experience. Ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal je eigen route door het Heineken van vandaag.
Zwolle
Hettingas biersoorten worden ambachtelijk gebrouwen en van begin tot eind met zorg onder handen genomen.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!