Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 103 uitje(s) gevonden
Door heel Nederland en België
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
Moordrecht
We kennen het bekende tv-programma "de slechtste chauffeur van Nederland". Alleen zoeken wij niet de slechtste, maar de beste chauffeur van Nederland!
Den Haag
Weer eens een ander vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje: een Schietsportuitje! Ook bij minder mooi weer een prima activiteit. Concentreren op papieren schietschijven en proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te scoren: wie gaat er winnen?
Breda
Wil jij met je maten een enorm te gekke dag beleven? Maar vinden jullie het lastig om te kiezen uit alle opties? Kies een voordeelprogramma en wij regelen het!
Raalte
Bekijk de imposante collectie motorfietsen van Max Middelbosch. Het museum biedt een overzicht van Amerikaanse motorfietsen van begin 1900 tot de jaren ’80.
Zandvoort
Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen uitkomen, want waar is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in een super snelle auto.
Arcen
Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van verschillende jaren.
Den Bosch
Breakout Room verzorgt een Real-life escape game in Den Bosch. Een super spannend en enerverend spel waarbij de uitdaging is om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer.
Utrecht
Een game center voor jong en oud. Er zijn meer dan 100 innovatieve speelautomaten.
Valburg
Als je op zoek bent naar een leuke activiteit waarbij concentratie noodzakelijk is, dan is kleiduifschieten wat voor jou!
Zwolle
Huur Casino tafels op uw feestje, inclusief croupier. Wij komen met roulette, Blackjack en Poker naar uw feestlocatie toe!
Eemnes
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het! Zodra je de sleutel omdraait, komen

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!