Resultaat: 10729 uitje(s)
Ommen
In het Nationaal Tinnen Figuren Museum staan meer dan 200.000 zeer gedetailleerd handbeschilderde tinnen figuren opgesteld in prachtige diorama's.
Loozen
De Ada Hofman Vijvertuin bestaat uit ongeveer 30 tuinen met daarin 50 vijvers die zijn geprojecteerd rondom 3 grote natuurvijvers en vormen zo samen de grote tuin.
Ticket vanaf € 13,45 per persoon
Lelystad
Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!
Lelystad
Bij Educatieve Boerderij de Huif in Lelystad is veel te doen. Breng een bezoek aan de boerderijdieren of maak een tocht in één van de huifkarren.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Braamt
Het Land van Jan Klaassen in Braamt is het grootste pretpark van de Achterhoek.
Oosterhout
Chimpie Champ Oosterhout is de derde locatie van een keten van binnenspeeltuinen met als thema 'Dieren en Jungle'.
Wijchen
In Monkey Town Wijchen kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich naar hartelust uitleven met speelgoed en speel-toestellen, die bij hen passen. Van mini klim en klautertoestellen tot een survivaltocht over touwbruggen.
Apeldoorn
De Julianatoren is een pretpark in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Het pretpark, heeft méér dan 60 spannende attracties, spectaculaire shows en grote evenementen.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Valkenburg aan de Geul
Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen?
Laren (GLD)
Boederij Strubbert is 4,5 hectaren groot en heeft een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren.
Vierhouten
Onder leiding van een ervaren wildgids ga je op zoek naar Veluws wild, de tochten vinden per voet of per fiets plaats.
Beek-Ubbergen
Het informatiecentrum heeft veel te bieden, zowel binnen als buiten. Kom oog in oog te staan met dassen, boomkikkers en andere dieren.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!