Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1649 uitjes gevonden
Roermond
Dé hype van deze zomer is het schilderen van sprekende teksten op steigerhout. Mooi voor de tuin, de gang of zelfs in de keuken en slaapkamer.
NIEUWEGEIN
Feesten op het water met de themaboot! Diverse arrangementen of complete verzorging op maat. De partyboot ligt aangemeerd voor het voormalig klooster De Lantaern.
Poeldijk
Wil je een leuk, spectaculair en leerzaam bedrijfsuitje organiseren? Boek dan nu een Slipcursus Event! Het is een super leuke manier om tijdens een leuke en spectaculaire dag ook nog eens iets te leren.
Amsterdam
Kom je ook glow minigolfen? Waan je een middag in een wereld van Michiel de Ruyter, piraterij en schurken. Magische blacklights zorgen voor een spannend effect. Glow in the dark midgetgolf is leuk voor iedereen.
Terschuur
Oude Ambachten & Speelgoed Museum - Laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren.
Glimmen
Het gastenverblijf 'DE DOBBE' bevindt zich in een apart tuinhuis met eigen entree, terras, keuken en badkamer en ligt aan de rand van het natuurgebied Appèlbergen in Glimmen.
Helmond
Escape rooms Roba Festa is een evenementenlocatie in Helmond met 3 escaperooms. De escaperooms zijn ieder met een eigen thema. Puzzels, opdrachten en verborgen hints dagen uit om binnen de 60 minuten de missie te voltooien
Amsterdam
Room Escape Amsterdam is een van de spannendste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Laat u zelf opsluiten in een van onze Rooms.
Paasloo
Escape Game - Prison Break Paasloo is een sensationele ontsnappingsgame voor vrienden, familie & collega's. Wie ontsnapt er als eerste aan de cipiers?
Venlo
Op Nationale Pannenkoekendag kun je bij kinderboerderij Hagerhof onbeperkt Pannenkoeken komen eten! Kinderen t/m 11 jaar € 5,- p.p. en volwassenen € 7,50 p.p.

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?

Heb je zelf een leuke activiteit of een uitje die je graag gratis wilt plaatsen op Uitjes.nl? Laat het onze redactie dan snel weten. Eigenlijk kan alles, als het maar in de beleving van een uitje of activiteit is. Bijvoorbeeld een unieke wandeltocht, een braderie of circus. Het mag natuurlijk ook een permanente activiteit of locatie zijn zoals een museum, zwembad of bowlingbaan.

Alle uitjes die interessant zijn en voldoen aan de vermeldingsvoorwaarden komen in aanmerking voor de gratis vermelding. Dat is mooi voor jou en nog leuker voor de (be)zoeker!

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?