Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1639 uitjes gevonden
Van 16 februari 2017 tot 20 februari 2017
TuinIdee 2017
's Hertogenbosch
Kom een dag lang genieten, ontdekken, proeven en beleven op hét grootste tuinevent van Nederland. TuinIdee viert dit jaar haar 25-jarig bestaan!
De bungalows van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen in het Rijk van Nijmegen zijn compleet ingericht voor een prettig verblijf. De 4-persoons bungalows liggen verspreid over het bungalowpark op ruime kavels met veel privacy. Geniet van de natuur in uw eigen tuin, of zoek de gezelligheid op van de woonkamer. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Roken is niet toegestaan. 
Voor sommige mensen is een schilderij kopen de gewoonste zaak van de wereld. Voor anderen is het een bijzondere gebeurtenis. Een bezoek aan Galerie van Eijck is eigenlijk altijd bijzonder. Of je nu een schilderij wilt kopen, een kunstwerk wilt lenen of gewoon even rond wilt kijken. Als je een schilderij wilt kopen ben je bij Galerie van Eijck zeker aan het goede adres. Zij hebben een bijzondere verzameling schilderijen en andere kunst, in een mooie, ruime kleurrijke galerie.
Het is de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw: de Koninklijke Porceleyne Fles in Delft. Hier beschilderen de meester-schilders het alom bekende Delfts blauwe porselein nog volledig met de hand. Beleef dit authentieke productieproces van dichtbij in de Royal Delft Experience en sta met je neus boven op dit wonderschone keramiek.
Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Overijssel. In ons kuuroord komen alle aspecten voor een natuurlijke schoonheid bij elkaar, de Ayurvedische gezondheidsleer is hierbij ons uitgangspunt. Ayurveda Twente biedt Ayurvedische Reinigingskuren (Pancha Karma), Ayurvedische Massages, Yoga weekenden en Schoonheidsbehandelingen. U kunt overnachten op onze omgetoverde koeienstal en totaal opgaan in de Twentse natuur. Voor kwaliteit en persoonlijke aandacht bent u van harte welkom!
Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger liggen opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Stiekem nog eens terug kijken naar Swiebertje of een ander programma en bovendien de kinderen een leuke dag bezorgen? Stap dan binnen in de verrassende Beeld en Geluid experience!
De paden op, de lanen in... spring op de fiets met Behind The Beach! Fiets door de duinen van Zandvoort en geniet tijdens een pauze van een overheerlijke barbecue. Of ontrafel een puzzel, volg fietsend een cryptische route en beantwoord alle vragen onderweg. Stap op een tandem, een streetsurfer of een picknick-fiets. Fietsen is nog nooit zo leuk geweest!
Van 8 april 2017 tot 10 april 2017
Voorjaarsfair de Amstelfair
Nieuwveen
Landelijke voorjaarsfair de Amstelfair. Kom inspiratie opdoen voor een zomer lang genieten van huis en tuin op de Amstelfair. Kom, kijk, proef en beleef het voorjaar !
Op de overgang van het gezellige Drentse dorp Roden naar de vrije natuur ligt ons ruim, zeer rustig gelegen en sfeervolle gastenverblijf Namasté. U beschikt over een geheel eigen verblijf. Om zoveel mogelijk van uw privacy en eigen timing te kunnen genieten zetten wij het royale ontbijt de avond van te voren voor u klaar in de pantry. Roden ligt op een uniek drieprovinciën- punt en biedt een gezellig centrum met de gemoedelijkheid van een dorp en de hoogwaardige voorzieningen van een stad. Vanuit ons gastenverblijf fietst of wandelt u zo de natuur in richting de hunebedden in Steenbergen of het prachtige Mensinghe bos. Voor zwemmen en watersport kunt u terecht bij het nabijgelegen Ronostrand of het Leekstermeer. In de zeer nabije omgeving vind u sauna Peize en in Zevenhuizen sauna de Waterlelie. De steden Groningen en Assen zijn binnen 25 minuten met de auto of met openbaar vervoer beschikbaar. Veenhuizen biedt u o.a. het "boeiende" gevangenismuseum dat zeer de moeite waard is.
Prachtig gelegen temidden van de waterpartijen en het groen van het natuurrecreatiepark Westduin in Vlissingen bevindt zich Thermen & Beauty Zeeland.Met de ligging van het bedrijf, heeft zich het begrip natuur verweven door alle facetten van de bedrijfsvoering, van saunafaciliteiten tot keuken en het op natuurlijke basis gestoelde topcosmeticamerk Babor waarmee wordt gewerkt op de beauty-afdeling.

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?

Heb je zelf een leuke activiteit of een uitje die je graag gratis wilt plaatsen op Uitjes.nl? Laat het onze redactie dan snel weten. Eigenlijk alles kan, als het maar in de beleving van een uitje of activiteit is. Bijvoorbeeld een unieke wandeltocht, een braderie of circus. Het mag natuurlijk ook een permanente activiteit of locatie zijn zoals een museum, zwembad of bowlingbaan.

Alle uitjes die interessant zijn en voldoen aan de vermeldingsvoorwaarden komen in aanmerking voor de gratis vermelding. Dat is mooi voor jou en nog leuker voor de bezoeker!

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?