Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1677 uitjes gevonden
Even helemaal weg, maar toch Nederlands blijven spreken? Midden in het Geuldal is Buitenplaats De Mechelerhof te vinden. Geniet van het Zuid-Limburgse heuvellandschap en verblijf in een van de luxe appartementen.
Vlieland
Hijs de zeilen en kom racen over het strand van Vlieland! Bent u de Verstappen van dit waddeneiland? Na een uitgebreide instructie over de techniek en veiligheid van het strandzeilen, bent u er klaar voor om het uitgezette parcour af te leggen!
Zaandam
Bumperballz en Archery Tagz zijn twee exclusieve sporten die vrijwel onbekend in Nederland zijn. Durf jij in een opblaasbare bal of met pijl en boog het op te nemen tegen je vrienden/familie/collega's en er met de ultieme glorie van door te gaan?!
In 2012 heeft Thermae 2000 voor de derde keer de World Travel Award als Beste Spa Resort van Nederland gewonnen. Dat is niet voor niets, want een dag in dit wellnesscentrum is een bijzondere ervaring.
Zandvoort
Open Lezing over contemplatieve fotografie en pure onbevangen waarneming. Hoe je met een frisse blik dezelfde wereld opnieuw kan zien en ieder moment contact kan maken met de levendige schoonheid van het alledaagse. Met fotopresentatie.
In Wehe Den Hoorn, tussen Lauwersoog en Groningen, staatal ruim 30 jaar uw logeer adres " De Energiek." Een goede plaats om het Wad- en Wierdenpad of het Pieterpad te (ver)volgen. Maar ook andere fiets-, vaar-, wandel- en autoroutes zijn volop aanwezig. Na een nachtrust op een goed bed en een uitgebreid ontbijt kunt u de hele dag weer energiek op pad. In de omgeving zijn mooie bezienswaardigheden, musea, borgen en het Lauwersmeer. Kijk op onze website voor diverse arrangementen. Het Waddenland is meer dan de moeite waard om langer te verblijven. Wij hebben 2 elektrische fietsen, 2 kano's en een infrarood sauna welke u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Hebt u een eigen bootje? dan kunt u gebruik maken van onze eigen aanlegsteiger voor de deur. Alle kamers met eigen sanitair! Er is een aparte gastenkamer voor ontbijt en verblijf. Een uitgebreid lunchpakket is mogelijk en er zijn diverse restaurants en een snackbar in de buurt.
Deze fietstocht start in het mooie centrum van Amersfoort, gaat via Hoogland West de groene polder in, en langs Bunschoten-Spakenburg, kom je in de Vinexwijk Vathorst van Amersfoort terecht. Download gratis deze fietsroute. Door Vathorst gaat de fietstocht via het Hoevelakense Bos naar het bijzonder mooie natuurgebied Schammer en Bloeidaal bij de Barneveldse Beek.
Burnside Cablepark is een ideale plek om te (leren) waterskiën of wakeboarden. Of kies voor één van de andere stoere sporten. Hier wordt watersport verslavend! Leef je uit op (of in) het water rondom de obstakels. Laat die adrenaline maar stromen!
Vakantie op Ameland voelt als thuiskomen en tegelijk als een duik in een andere wereld. Een wereld waar de tijd soms lijkt stil te staan. Geniet van de elementen. Voel het zand tussen je tenen, luister naar de kracht van de golven en laat de wind door je haren blazen.
Speeltuin VOJ in Eindhoven is een ontzettend leuke speeltuin! Als je binnenkomt in deze speeltuin wil je het liefst alles tegelijkertijd onderzoeken. Er is veel variatie in speeltoestellen, handig voor de verschillende leeftijden. Fijn voor de ouders zijn de picknicktafels en de mogelijkheid om op een warme dag in de schaduw onder de bomen te zitten. Ook handig om te weten is dat er in Speeltuin VOJ altijd toezicht is en dat je er kinderfeestjes kunt geven.

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?

Heb je zelf een leuke activiteit of een uitje die je graag gratis wilt plaatsen op Uitjes.nl? Laat het onze redactie dan snel weten. Eigenlijk alles kan, als het maar in de beleving van een uitje of activiteit is. Bijvoorbeeld een unieke wandeltocht, een braderie of circus. Het mag natuurlijk ook een permanente activiteit of locatie zijn zoals een museum, zwembad of bowlingbaan.

Alle uitjes die interessant zijn en voldoen aan de vermeldingsvoorwaarden komen in aanmerking voor de gratis vermelding. Dat is mooi voor jou en nog leuker voor de bezoeker!

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?