Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1689 uitjes gevonden
Ouddorp
Hier draait het allemaal om je uit te leven op het strand en op het water. Waar ben je naar op zoek? Beware Beach heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven.
Haarlem
Een spannende rally in authentieke legervoertuigen met diverse opdrachten die onderweg uitgevoerd moeten worden. Einddoel: een witte, spectaculaire afdaling!
Heusden
Twee uur heerlijk ontspannen onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en hapjes op tafel. Stap bij ons aan boord om gezellig bij te kletsen en geniet van de lekkere hapjes en drankjes terwijl het mooie Brabantse landschap aan u voorbij trekt.
Haarlem
Het Tarotspel voor Groepen is een uniek gezelschapsspel onder leiding van tarotlezer Atmani. Door tarotkaarten aan elkaar uit te delen ontdek je op speelse en verrassende wijze nieuwe kanten van de andere deelnemers én jezelf.
Wolphaartsdijk
Op zeilschool De Viking kan iedereen leren zeilen! Wij nemen je mee en gaan samen het avontuur aan. Onze lessen zitten vol FUN. Daardoor voel jij je snel thuis op het water! Voor zowel kinderen als volwassenen, gevorderd of beginner bieden wij verschillende mogelijkheden aan.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Groesbeek
Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum.
Van 02-01-2017 tot 29-10-2017
40 jaar Star Wars
Hoorn
T/m 29 oktober 2017 wordt in drie zalen van het Museum van de 20e Eeuw van alles getoond wat er rond de Star Wars films is verkocht sinds 1977.
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes. Het Muiderslot in Muiden brengt geschiedenis tot leven! Trots en fier steekt het kasteel overal bovenuit.
Breda
De Prison Escape is de enige echte “prison escape” beleving in de wereld en is nergens anders te ervaren. Kan jij de 80 acteurs misleiden of gebruiken om uit de koepel te ontsnappen?

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!