Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1701 uitjes gevonden
Gassel
Onze e-step is een trendy, milieuvriendelijk en geruisloos vervoersmiddel. Met een opgeladen accu overbrug je een afstand van zo’n 30 km, met een maximale snelheid van 25 km per uur.
Maarheeze
Mifasolex heeft een professionele escape-room gebouwd met als thema eind jaren 60 met een link naar de solex en daf33 die het straatbeeld destijds bepaalden.
Spaarndam
In Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, ligt de enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland. FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf ook wel VOETgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen.
Huizen
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
Texel
Krijgerskunde - een inspirerende vorm van teambuilding voor jong en oud op de allermooiste plekjes van het waddeneiland Texel. Boek hier Quality Time! Haal de krijger uit jezelf! Zie die krijger in elkaar!
Leiden
Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland. Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen?
Rotterdam
origineel sensationeel. Een uitje om nooit te vergeten Oog in oog met een T-rex, Alien of een Walvis. Drones en Zombies schieten. Boksen, boogschieten of laserzwaard vechten. Balanceren op de rand van een wolkenkrabber. De achtbaan of toch de slingershot in.
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen! Je vindt hier een freefall glijbaan, een kabelbaan, een klimtoren, een familieglijbaan en nog veel meer.
Valkenburg
Op zoek naar Het Zwarte Goud! Gefascineerd door verhalen van vroeger over het werken in de mijn? Wil je zien hoe het leven van de zeven dwergen van Sneeuwwitje in werkelijkheid was?
Wolphaartsdijk
Op zeilschool De Viking kan iedereen leren zeilen! Wij nemen je mee en gaan samen het avontuur aan. Onze lessen zitten vol FUN. Daardoor voel jij je snel thuis op het water! Voor zowel kinderen als volwassenen, gevorderd of beginner bieden wij verschillende mogelijkheden aan.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!