Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1642 uitjes gevonden
Scheveningen
Wilt u ook een keer een rit maken in de extreme powerboat? Wij beschikken over een grote powerboat met 2 vette motoren van beide 300 pk per motor.
Delft
Het eeuwen oude stadje Delft is een echte trekpleister. De vele bruggen over de grachten maken deze tocht niet alleen interessant maar ook "a whole lot of fun". De oude historie, architectuur en de vele terrassen maken deze tour compleet. Onder Delft op deze unieke manier.
Amsterdam
Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren.
Zwijndrecht
Maak kennis met de Afrikaanse djembe en doundouns tijdens onze vrolijke percussieworkshop. We verzorgen de workshops op elke gewenste locatie.
Tilburg
Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes ? Vliegende hondjes? Een drietenige aalsalamander? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien maar vooral beleven!
Amersfoort
In Museum Flehite komt de historie van Amersfoort tot leven. Ook zijn er tijdelijke exposities over kunst. Gevestigd in 3 prachtige Middeleeuwse Muurhuizen.
Eindhoven
In het Philips Museum krijg je een fascinerend beeld van de wijze waarop het bedrijf zich van een kleine gloeilampen- fabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld.
Texel
Krijgerskunde - een inspirerende vorm van teambuilding voor jong en oud op de allermooiste plekjes van het waddeneiland Texel. Boek hier Quality Time! Haal de krijger uit jezelf! Zie die krijger in elkaar!
Bunnik
Een eendje huren met vrienden (innen), familie of collega’s van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. Huur een Eendje met of zonder spel.
Holten
Vanuit Holten, Rijssen en Markelo kunt u een electrische Toek Toek huren waarmee u met een snelheid van 35km per uur lekker door de landerijen en de bossen kunt rijden. De Toek Toek is een uniek vervoersmiddel waarmee u met vrienden, familie of zelfs met collega’s een hele middag of dag bij ons een programma kunt mee maken.

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?

Heb je zelf een leuke activiteit of een uitje die je graag gratis wilt plaatsen op Uitjes.nl? Laat het onze redactie dan snel weten. Eigenlijk alles kan, als het maar in de beleving van een uitje of activiteit is. Bijvoorbeeld een unieke wandeltocht, een braderie of circus. Het mag natuurlijk ook een permanente activiteit of locatie zijn zoals een museum, zwembad of bowlingbaan.

Alle uitjes die interessant zijn en voldoen aan de vermeldingsvoorwaarden komen in aanmerking voor de gratis vermelding. Dat is mooi voor jou en nog leuker voor de bezoeker!

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?