Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1725 uitjes gevonden
Groesbeek
Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum.
Utrecht
Met je collega's het bos in? Wil jij je collega's wel eens met een bijl zien? Ben je benieuwd hoe het is om met ze te slapen in de open natuur? In onze trainingen ga je samen terug naar de basis. Ver weg van je werk.
Utrecht
Altijd al je eigen graffitikunstwerk willen maken? Wil jij je creatief uiten en de beginselen van graffiti aangeleerd krijgen? Kies dan voor de inspirerende workshop graffiti!
Emmen
De gloednieuwe dierentuin WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, die in maart 2016 haar deuren opende, is in korte tijd uitgegroeid tot dé topattractie van de provincie.
Holten
Vanuit Holten, Rijssen en Markelo kunt u een electrische Toek Toek huren waarmee u met een snelheid van 35km per uur lekker door de landerijen en de bossen kunt rijden. De Toek Toek is een uniek vervoersmiddel waarmee u met vrienden, familie of zelfs met collega’s een hele middag of dag bij ons een programma kunt mee maken.
Thorn
De valkenier communiceert met zijn vogels op een wijze die het beste bij elke vogel past. Alleen op deze manier zijn zij in staat de vogel te ontwikkelen. Bij mensen is het niet anders.
Amsterdam
Kookstudio 1012 is gevestigd in de prachtige historische catacomben van het TOBACCO Theater Amsterdam. Koken onder begeleiding van een chef kok op Michelin niveau..
Ermelo
Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 24 september 2017 de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie!
Buren
Tijdens deze muzikale quiz waan je je regelrecht in een TV studio! Met echte buzzerbuttons, prijzen, zwaailampen, een scorebord, DJ en een Quizmaster gaan jullie in 3 rondes en een spetterende finale, raden welke muziek er wordt gedraaid!
Lievelde
Megapret is het leukste kinderspeelparadijs van Gelderland. Binnenpret, Buitenpret, Waterpret en Golfpret!

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!