Zwemparadijs de Tongelreep

Eindhoven
Antoon Coolenlaan 1
5644 RX Eindhoven
Zwemparadijs de Tongelreep is een geweldig zwembad met een verrukkelijke watertemperatuur van 30˚ Celsius, spannende waterglijbanen en een woeste stroomversnelling.

Kleuters
Zeker niet minder prettig, maar duidelijk wat kalmer is het heerlijke speelse kleuterbad met fonteinen en waterpret voor de allerkleinsten. Leuke mini glijbanen en een heerlijke watertemperatuur zorgen ook hier voor een ontspannen sfeer.

Ontspannen
Bij Zwemparadijs de Tongelreep kun je ontspannen als in een paradijs. Doezel lekker weg in een heerlijke kruidenwhirlpool of geniet van de weldaad in een Turks Stoombad. Natuurlijk kun je jezelf ook verwennen met een lekker drankje aan de bar in het zwembad.

Verfrissend
Tijdens de zomer is er een fantastisch buitenbad met een centraal terras. Vier spannende glijbanen en verfrissende waterparapluis maken het buiten zwemmen tot een waar festijn. En naast deze geweldige zwembaden heeft het buitenbad ook een heerlijke ligweide, waar je kunt zonnen en de kinderen lekker kunnen spelen.

Bezoek de website >>

  Reviews van Zwemparadijs de Tongelreep

  15 januari 2012

  Erg leuk. Echt gewoon heel leuk, maar veel te duur.

  Ruben
  Ruben

  21 december 2010

  Het zwembad is mooi en goed verzorgd. De glijbanen zijn heel leuk. De prijs is wel wat aan de hoge kant voor wat ervoor krijgt. En we hadden wel iets meer verwacht van de horeca. Volgende keer maar ons eigen eten meenemen.

  Bart
  Bart

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden