Tropicana

Rotterdam
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam
Geniet van Tropicana, de grootste subtropische oase van Nederland in Rotterdam. Met palmen, bananenbomen en een constante exotische temperatuur en met tropische verrassingen voor jong en oud.

Meedeinen in het golfslagbad
Centraal in Tropicana ligt het grote Golfslagbad. Via de lagunes zwem je van hieruit naar het buitenbad. Als de Tarzankreet schalt, komen de golven in hoog tempo aanrollen en dein je mee in een woelige zee.

Kinderparadijs vol waterpret
Voor de hele kleintjes is er een veilig, ondiep bad met leuke attracties en speelbeesten. Vanzelfsprekend is er ook gezorgd voor boxen en zwemvleugeltjes

Volledig ontspannen in de Hot Whirlpool
In Tropicana vindt je diverse Hot Whirlpools. Eenmaal tot de kin ondergedompeld ervaar je een verkwikkende massage van warm (36c) borrelend water.

De wildwaterbaan
Dwars door de Tropicanajungle stroomt een wilde rivier van tientallen meters lang. Laat je meevoeren en beleef dit unieke, bruisende avontuur

Aloha Bar
De weelderige bar midden in de zwembad lagune. Hier proef je niet alleen de unieke exotische sfeer, maar ook lekkere snacks en drankjes Verder zijn er nog drie fantastische glijbanen en twee waterpistes!

Lekker bruinen
De zonnengrotten geven een illustratie van een heerlijk tropisch strand. Met een mooie bruine kleur als souvenir.

Bezoek de website >>

Reviews van Tropicana

Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.