BillyBird Park Hemelrijk

Volkel
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en in de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer. In het knusse Poppentheater spelen zich de spannendste taferelen af. Buiten is er een gigantisch grote speeltuin met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.

Attracties
En wat dacht je van de spectaculaire achtbaan! Stap in en geniet van het geweldige uitzicht terwijl je in een razend tempo door het park wordt gelanceerd. Ook is er een spannend touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Deze glijbaan is voorzien van een geavanceerde camera die jouw ritje gratis op een unieke foto vastlegt!

Klimberg
Het toppunt van avontuur is de enorme Hemelaya. Een indrukwekkende berg waarop je kunt klimmen, glijden, wandelen en turen. In de mooie waterbaan Laquana kun je elkaar lekker nat spuiten en bepaal je zelf hoe snel je gaat. Ook is er een aparte peddelvijver met vrolijke juniorbootjes. Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de allerkleinsten is er een gedeelte afgebakend. Uiteraard kun je ook BillyBird, de vrolijke mascotte van Hemelrijk, in levende lijve in het park ontmoeten.

Bezoek de website >>

  Reviews van BillyBird Park Hemelrijk

  22 januari 2013

  Super tof, voor alle leeftijden!

  Kaily
  Kaily

  30 november 2011

  Leuk voor jong en oud, er was genoeg te doen!

  Ellie
  Ellie
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.