Landal Dunimar

Noordwijkerhout
Landal Dunimar
Ruigenhoekerweg 5
2211ZG Noordwijkerhout

Het prachtige vakantiepark Landal Dunimar ligt in Zuid-Holland tussen het strand en de bollenstreek in. Een ideale locatie om eens lekker tot rust te komen met je familie en/of vrienden.

Je kan lekker de fiets pakken naar het Keukenhof, of juist lekker door de duinen richting het Noordwijkerstrand om uit te waaien op het strand.
Voor de kinderen is er in de buurt een mega grote buitenspeeltuin genaamd Linnaeushof waar je gezellig met de kinderen de hele dag kan hangen en spelen.
Als jullie liever binnen gaan spelen is KidsZoo ook in de buurt hier kunnen de kids lekker de gehele dag klimmen, klauteren, glijden en ravotten.
Op ons vakantiepark zijn er verschillende accommodaties beschikbaar. Deze bungalows zijn uitgerust van een nieuw interieur.
Er is gedacht aan zoveel mogelijk luxe om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken denk aan: vloerverwarming, vaatwasser, apart toilet. In totaal zijn er 90 bungalows.

Neem snel een kijkje op onze website om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is voor een heerlijk weekend of langer ontspannen in Landal Dunimar.

Bezoek de website >>

Google Maps
Landal Dunimar
Inrichting van de woonkamer

  Kaartjes met korting voor Landal Dunimar

  Landal Greenparks
  Overnachten in Landal Dunimar? Boek dan je bungalow en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

  Reviews van Landal Dunimar

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden