Bruschetta's van de BBQ

Thuis
Bruschetta’s van de Big Green Egg

Heerlijke gemarineerde garnalen met chilipeper van de BBQ met een romige guacamole op een broodje.

Ingrediënten:
1 ongesneden brood of stokbrood
270 gr grote garnalen (ontdooid)
2 eetlepels honing
2 eetlepels limoensap
Snuf cayennepeper
snuf peper en zout
scheutje olie
2 teentjes knoflook
1 chilipeper
2 avocado’s
75 gr feta

Materialen:
Big Green Egg (of andere kamado barbecue)

Bereiding:
- Meng de honing met 1 eetlepel citroensap, olie, cayennepeper, peper en zout. Hak de chilipeper fijn en meng door de marinade. Schep de garnalen erdoor en laat minimaal een half uurtje marineren. Prak ondertussen het vruchtvlees van de avocado met een eetlepel limoensap en een snufje peper en zout.

- Snijd het brood in 10 plakken en bestrijk dit met een dun laagje olie. Verwarm de barbecue op ca. 180 graden. Leg de garnalen er voorzichtig op en bak ze in ca. 5 minuten gaar. Leg halverwege ook de broodjes erbij en rooster deze licht krokant. Wrijf de bruschetta’s in met een teentje knoflook en besmeer met de avocado puree. Leg de garnalen erop en garneer met wat feta.

- Tip: wil je meer weten over de Big Green Egg of zoek je nog inspiratie en tips, bekijk dan deze blog.

Bezoek de website >>
Bruschetta maken

    Reviews van Bruschetta's van de BBQ

    Schrijf een review!

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    * verplichte velden