Brownie wafels recept

Thuis
Deze smeuïge chocolade wafels zijn heerlijk als toetje of bij de koffie of thee

Ingrediënten:
100 gr bloem
20 gr cacao
125 gr suiker
1 theelepel bakpoeder
Snuf zout
2 eieren
150 gr gesmolten boter ( + om in te vetten)
1 theelepel vanille aroma
2 eetlepels cacao nibs
Bolletjes ijs en chocoladesaus voor garnering

Materialen:
Wafelijzer


Bereiding:
- Meng de bloem, cacao, bakpoeder, zout en suiker door elkaar in een kom. Voeg de gesmolten boter, vanille aroma en eieren toe en meng met een garde tot een glad beslag. Schep dan de cacao nibs er door, deze geven een lekkere crunch. Laat het beslag ca. 20 minuten staan.

- Verwarm ondertussen het wafelijzer. Vet het in met een beetje boter. Schep ongeveer 1,5 sauslepel beslag per wafel in het ijzer. Bak de wafels in ongeveer 4 minuten gaar. Vergeet niet om tussen de de gebakken wafels door het ijzer opnieuw in te vetten. Serveer de brownie wafels bijvoorbeeld als toetje met een bolletje ijs en wat chocoladesaus.


Bezoek de website >>

    Reviews van Brownie wafels recept

    Schrijf een review!

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    * verplichte velden