Wijnproeverij

IJhorst
De Kasteelhoeve
Schotsweg 7
7951NP IJhorst

Verscholen in het Reestdal, aan de rand van de boswachterij en het riviertje de Reest staat de Kasteelhoeve.

Proeven op De Kasteelhoeve of bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. De Kasteelhoeve geeft u de gelegenheid om wijnen te proeven en te kopen. Dat kan bij ons op de Kasteelhoeve in IJhorst, op De Wheem in Meppel, maar wij komen ook graag bij u thuis of op uw bedrijf.

De Kasteelhoeve importeert sinds 1999 kwaliteitswijn van kleine wijnboeren uit de gehele wijnwereld.

Zo kunt u in ons assortiment wijn vinden uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk, maar ook landen als Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn vertegenwoordigd.
Inmiddels hebben wij meer dan 40.000 tevreden klanten door het gehele land. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van wijnproeverijen bij u thuis, of op uw bedrijf en vanzelfsprekend bent u van harte welkom op onze hoeve die dateert van 1850. Deze is in het prachtige Reestdal verscholen, aan de rand van de boswachterij Staphorst en het riviertje de Reest.
De naam “Kasteelhoeve” is gekozen als naam omdat de wijnen natuurlijk een relatie hebben met chateaux. Het pand doet denken aan een kasteel van een hoeve. Het uithangbord, een wapenschild met een ridderuitrusting, werkt ook aan deze gedachtengang mee.

Bezoek de website >>

Google Maps
Wijnproeverij Kasteelhoeve
Wijnproeverij Kasteelhoeve Buiten
Wijnproeverij Kasteelhoeve Binnen

  Reviews van Wijnproeverij

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt