Piemels pimpen

Diverse locaties
Programma piemel schilderen
Op jouw locatie naar keuze word je ontvangen door onze enige echte piemel kunstenares! Gezellig babbelen en daarna word even kort het programma uitgelegd om hierna samen met de piemel kunstenares de workshop gezellig te kunnen starten. Jij en je vriendinnen worden allemaal echte piemel kunstenaressen!

Natuurlijk ga je jouw piemel hartstikke mooi verven, versieren en helemaal oppimpen. Een leuk aandenken voor thuis maar bij een gezellig vrijgezellenuitje vol piemels hoort natuurlijk ook de grappigste piemelquiz! Wat weet jij allemaal over de piemel? Een supergrappige quiz om erachter te komen wie in de vriendinnengroep een echte piemel kenner is!

Heerlijk lunchen of dineren?
Na een leuke dag met jullie mooi gemaakte piemels met glitters, diamanten, verf, steentjes, veren en nog een heleboel gekkigheid kunnen jullie heerlijk lunchen of dineren.

De Pimp je Willy workshop is de ultieme toevoeging aan jou vrijgezellen dag met de dames! Uiteraard ook hartstikke leuk om met vriendinnen of familie te doen! Alles is mogelijk bij Fundustry Events om van jouw uitje een ultieme beleving te maken. En oo.. Vergeet je Piemel niet!

Bezoek de website >>
Piemels schilderen
Pimp je willy

  Reviews van Piemels pimpen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden