Chocolade workshop

's-Hertogenbosch
Choco Loca
Hinthamerstraat 216
5211MX 's-Hertogenbosch

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg!

Kies uit Bossche Bol maken of voor een workshop Choco Happy Day. Een ander bijzonder uitje is de Te Gekke stadswandeling. Daarnaast organiseren wij ook de Workshop Bonbons maken op feestelijke wijze, een Workshop Beeldhouwen met Chocolade of een Workshop Schilderen met Chocolade. Een creatieve en ludieke manier om je feestje mee op te vrolijken, geschikt voor iedere chocoholic. Het is niet alleen geschikt voor vrouwen maar ook zeker voor de mannen!

Welke workshop het uiteindelijk ook zal worden, elke Workshop Chocolade vindt plaats bij ons in Den Bosch. Een hele gezellige ruimte met een huiselijke sfeer! Onze workshops starten vanaf 8 personen. Ben je met minder personen, dan kun je je inschrijven voor de inloopworkshops op de eerste en tweede zondag van de maand. Neem via onderstaand formulier contact op voor onze chocolade mogelijkheden.

Bezoek de website >>

Chocolade Maken
Chocolade

    Reviews van Chocolade workshop

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden