Percussie Workshop

Diverse locaties, -
Drums and Barrels

Diverse locaties

Power door Percussie
Drumworkshops waar de vonken vanaf spatten, waar plezier en uitdaging centraal staan. Het resultaat is direct hoorbaar, er ontstaat samenwerking waar muziek in zit!

Wij zijn specialist in het prikkelen van mensen door middel van percussieworkshops. Wij nodigen mensen uit om met elkaar de verbinding aan te gaan door samen muziek te maken. Dat levert bezieling op. Een fris en sprankelend contact waarin echt iets gebeurt.

Locaties
Een percussieworkshop kan overal, rauw of chique: aan het strand, varend op de grachten, in een oude loods of op een landhuis. Maar het kan natuurlijk ook op je eigen vestiging of een locatie die je zelf in gedachten hebt. Onze boomwhackerworkshop kan zelfs op plekken waar weinig lawaai gemaakt kan worden.

Combinaties
Perfect in combinatie met een borrel, een diner of een andere activiteit. Er kan meer dan je denkt. We helpen je graag op weg om er een onvergetelijke dag van te maken.

Over ons
Verbinding maken door middel van muziek is onze kracht. Daar zit ons vuur, onze passie. Onze Braziliaanse percussie workshops zijn spannend, uitdagend en bovenal ontzettend leuk om te doen. We houden van een pittige aanpak. Dat geeft een kick. Voor de groep en voor ons. Met humor, vaart en speelse interactie gaat iedereen los.

Bezoek de website >>

Percussiegroep
Percussie Workshop op het Strand
Percussie Workshop
Percussie Optreden
Percussie Workshop in Buiten Theater
Percussie Materialen

  Reviews van Percussie Workshop

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden