Cartoon en karikatuur tekenen

Waalre
Karikaturist Wil- Studio WLT
Grootveld 55
5583GH Waalre

Deze workshops zijn een leuke, creatieve én leerzame activiteit. Er zijn verschillende varianten en of combinaties mogelijk:

Tijdsduur ongeveer 2 uur

Ook kunnen de workshops toegespitst worden op een bepaald thema. Er wordt gewerkt met zeer goede kwaliteit materialen –en A 3 formaat papier en/ of doek. Er is géén (teken)ervaring nodig!

“Die neus!”……. “Zie je die oren ?!”…..

De karikatuurworkshop

We beginnen in een snel tempo met een stukje geschiedenis en bespreken materiaal –en kleurgebruik, basisbegrippen, verschillende stijlen, tips en trucs om daarna lekker zelf bezig te zijn. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Er worden gedurende de workshop verschillende luchtige opdrachten gegeven waarbij de tekenaar steeds rondloopt om aanwijzingen te geven. Uiteraard vergeten we niet elkaar eens grondig te bestuderen en te vereeuwigen…..

Cartoon workshop

Deze workshop komt de cartoon uitgebreid aan bod. Ook hier wordt een klein gedeelte theorie bij verteld, maar er wordt vooral ook veel getekend. Welke soorten strips zijn er? Wat is nu typisch een cartoon? hoe teken je een cartoonesk gezicht of uitdrukking ? Aan de hand van leuke opdrachten word je ook hierin wegwijs gemaakt.

Workshop schilderen

We beginnen met materiaal –en kleurgebruik, beetje theorie maar de nadruk ligt op lekker zelf bezig te zijn. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Er kan gekozen worden voor ieder maakt eigen doek of iedereen werkt samen aan een groot doek. De nadruk ligt op het maken van portretten maar andere thema's zijn ook mogelijk. uiteraard worden alle materialen verzorgd en krijgt men de doeken mee naar huis als herinnering

Minimale deelname is 8 personen,

prijs per persoon is voor karikatuur- en cartoon tekenen € 22,50, inclusief materialen exclusief BTW

prijs per persoon is voor de schilderworkshop is € 25,50, inclusief materialen exclusief BTW

tot 50 km enkele reis zijn de reiskosten inclusief, daarboven in overleg

 

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Tekenles
Tekenen
Groep schilderijen
Portret
Cartoon kunst
Getekende cartoon gezichten

  Reviews van Cartoon en karikatuur tekenen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden