Speksteen groepsworkshop

Apeldoorn
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie
Fluitersweg 34
7345 B Apeldoorn

Creatieve groepsworkshop doen met speksteen of boetseren

Een uniek beeldje maken bij de groepsworkshop speksteen bewerken of groepsworkshop boetseren. Een leuke en inspirerende workshop voor een groep bijv. als afdelingsuitje, personeelsuitje, familie- of vriendenfeestje of voor jubileum of reünie.

Een uniek beeldje maken in zelf hardende Plusklei of speksteen bij professionele beeldhouwster Barbara Pijnappel, die meer als 30 jaar beelden maakt in verschillende materialen.

De workshop boetseren is met zelf hardende Plusklei, die je later na droging van het beeldje kan beschilderen. Deze klei hoeft niet gebakken te worden in een oven. Bij de workshop speksteen bewerken ga je zelf je steen uitzoeken, deze zijn er in verschillende soorten en kleuren.

Bij beide workshops laat ze voorbeelden zien en doet voor hoe je met het professionele gereedschap omgaat. Ze helpt je steeds om een mooi beeldje te maken en te kijken naar vormen, structuren, lijnen en hol en bol. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop een idee aangereikt worden. Een beeldje maken aan de hand van een thema is ook mogelijk. Creativiteit en inspiratie ontstaan als vanzelf terwijl je bezig bent. De workshops zijn voor alle leeftijden - van 8 tot 80. Voor beginners en gevorderden.

Tijdsduur: 3 ½ uur, Kosten p.p. all-in € 45,- (dit is incl. materiaal, gebruik van gereedschap, btw, koffie/thee + een koek)

Tijden en/of locatie bij Barb’s Beeldentuin-Atelier of in overleg elders met min. 4 pers.

Barb's Beeldentuin-Atelier houdt zich aan de maatregelen en regels omtrent corona.

Meer informatie is op www.barbsgallery.com

Bezoek de website >>

Google Maps
Workshop speksteen
Workshop boetseren
Eindresultaat van de workshop
Speksteen beeldje
speksteen Druppels

  Reviews van Speksteen groepsworkshop

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt