Bossche Bol Lol

's-Hertogenbosch
Choco Loca
Hinthamerstraat 216 216
5211MX 's-Hertogenbosch

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje...

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie of/en een van de andere loca Guapa's & Guapo's. Hiermee ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken.

Je begint de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... daarna wordt de geschiedenis van de Bossche Bol verklapt! Je loopt samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen wordt er op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch en haar geheimen verteld!

Eenmaal bij Choco Loca proost je met een Bossche Borrel op een heerlijke Choco Experience. Dan start je met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (ChocoDipDance) daarna de ambachtelijke SlagroomBattle, en spuit de Bossche bol maar vol! De competitie is begonnen. Kom je op onze scorebord als beste slagroom klopper van de week of misschien wel van de hele wereld? Spannend!! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... wordt de winnaar bekend gemaakt en proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol!

Voor de gezonde mensen onder ons hebben we 'De Gezonde Bol' , zodat je toch mee kunt doen met de groep. En lekker gezond mee eet. Dan vul je jouw bol inplaats van slagroom met magere kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook heb je keuze uit een suikervrije bol, glutenvrije bol en een Vegan Bossche Bol! Voor ieder wat wils!! Voor uitgebreidere uitleg : Ons Speciale Bollen:

Je hebt keuze uit 3 verschillende Bossche Bol Lol workshops.

Bezoek de website >>

Verkleed Persoon
Bosche Bollen Maken

    Reviews van Bossche Bol Lol

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden