Ecotuintje in Fles

Op eigen locaite

Dit relatief nieuwe fenomeen zie je steeds vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest. In de fles wordt door middel van een specifieke samenstelling van onder andere verschillende plantjes, potgrond, grint en decoratiematerialen een compleet ecosysteem gecreƫerd in een afgesloten pot of fles.

Hierdoor hebben de plantjes geen onderhoud en water nodig. Jij kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan zonder oppas voor de plantjes.

Deze fles of pot met een eigen ecosysteem wordt ook wel terrarium genoemd. In de pot ontstaat een eigen ecosysteem. Het water verdampt in de pot en drupt vanaf het glas weer terug in pot en een afgevallen blad wordt omgezet in voeding.

De plantjes kunnen jaren voorruit. Mocht je dus geen groene vingers hebben is dit ideaal om toch groen in je woonkamer te hebben.

Bezoek de website >>

Ecotuintje in Fles Maken
Ecotuintje in Fles

  Koop hier je tickets!

  Dit uitje is vanaf 8 personen te boeken in Noord-Nederland (Groningen, Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Leeuwarden etc.) Het uitje is ook te boeken in de andere delen van Nederland maar dan komt er een extra bedrag bij.

  Reviews van Ecotuintje in Fles

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt