Workshop leren clutch maken

Tilburg
Koningsplein 251
5038WK Tilburg
De trendy workshop leren clutch maken in Tilburg of Breda is de workshop voor de fashionista’s onder ons! Het is een workshop voor een gezellig en creatief groepsuitje waarbij jullie je eigen clutch of portemonnee gaan maken met echt leer.

We starten de workshop met een lekker bakje koffie of thee, waarna een uitleg volgt van onze workshop coach. De clutch kun je geheel naar eigen wensen maken! Je bepaalt dus zelf de maat, vorm, kleur en patronen van de clutch. Uit het leer snijden we de vorm van de clutch en zetten het in elkaar met een speciale naaisteek. De flap van de clutch kan decoratief afgemaakt worden met een element. Standaard bieden we verschillende tinten bruin en zwart leer aan tijdens de workshop. Mocht een specifieke kleur gewenst zijn? Dan kan er altijd naar mogelijkheden gekeken worden!

De workshop leren clutch maken in Tilburg of Breda is voor iedereen geschikt en bedoeld als creatief groepsuitje voor een team, vriendinnengroep of een vrijgezellenfeest! En het leukste aan deze workshop is dat je met een unieke accessoire naar huis gaat dat klaar is voor gebruik!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Workshop leren clutch maken

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden