Choco Happy Day

's-Hertogenbosch
Hinthamerstraat 216
5211MX 's-Hertogenbosch
We beginnen met een Bossche Borrel ( Bossche Kneup) ! Daarna starten jullie met het maken van jullie eigen massieve bonbons of een Bossche Bol naar keuze.

Vervolgens begint de Choco Welness. Deze bestaat uit een chocolade gezichtsmasker/tekening die jullie zelf gaan maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit kan dus ook een 'bellypaint' of henna-tatoeage tekening op je been zijn! Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking. Er komt hierbij endorfine vrij die zorgt voor een gelukzalig gevoel! Ook een leuk foto momentje!

Nu zijn we al zo ver in de Choco-trance dat we klaar zijn voor de Lachworkshop! Met deze 10 oefeningen liggen jullie helemaal in een deuk, om helemaal niets... Fake it untill you make it!

We sluiten de Choco Happy Day af met een cacao snuifje. Door het snuifje met de Chocolate Shooter komen jullie in het gelukzalige chocoparadijs terecht. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de Rolling Stones, dus Sex, Chocola en Rock 'n Roll!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Choco Happy Day

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden