De Utrechtse Bazaar

Utrecht
Groenewoudsedijk 6
3528 BG Utrecht
Ontdek de honderden kramen met leuke nieuwe- en tweedehands producten. Ook voor verse producten kun je hier terecht. Lekker eten of kiezen uit vele producten zoals speelgoed, kleding, fietsen en elektrische apparatuur. Niets is te gek. De diversiteit van kraampjes en culturen geven het een unieke en leuke ervaring. Geen marktdag is hetzelfde, want van week tot week zijn er wisselende standhouders. De Utrechtse Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend. En in de zomermaanden is er ook nog een leuke buitenmarkt, namelijk de kofferbak markt. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kortom, een leuk en goedkoop dagje uit voor jong en oud!

Bezoek de website >>

  Reviews van De Utrechtse Bazaar

  12 augustus 2017

  In 1 woord: WAARDELOOS!!!! Veel kappers, pannentroep, mobiele telefoonaccesoires, en verder alleen maar goedkope troep. Entreegeld is het absoluut niet waard. Het stinkt er smerig en je krijgt het idee alsof je in Turkije rondstruind. Niet voor herhaling vatbaar

  Anita
  Anita

  12 augustus 2017

  Is het entree geld absoluut niet waard! Stonden met 10 minuten weer buiten...

  Anita
  Anita

  26 april 2015

  Jammer dat de Utrechtse Bazaar inmiddels een Turkse en Marrokaanse Bazaar is geworden. 10 kappers, 20 stands om je telefoon te pimpen, 20 stands met aftandse computers en elektronica, 10 stands met cosmetica en nog meer van dat soort stands. De variatie wordt steeds minder. Jammer.

  Martin
  Martin
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  6 oktober 2014

  Hele leuke dag gehad. Kinderen hebben ook veel gezien. De auto kan je direct en gratis voor de deur parkeren.

  10 augustus 2014

  Entree is in verhouding duur, vergeleken de Beverwijkse bazaar. Gebruik van toilet is 0,50 euro. Ondanks goed weer geen kramen buiten.

  3 februari 2011

  Leuke dag gehad! Veel voor weinig!

  Paul
  Paul