Privé spa Wellness

Almere
Spa Alhambra
Televisieweg 67
1322AJ Almere

Een privé Wellness & Spa in Andalusische sferen waar je je kan afsluiten van de dagelijkse drukte en hectiek met door jouw gekozen gezelschap.

Detoxen in het stoombad of sauna, je spieren laten masseren in de jaccuzi, een verfrissende plens water over je heen in de belevingsdouches, een duik nemen in het zoutwaterzwembad of even languit bijkomen in de verlaagde Moorse lounge onder het genot van een drankje uit de minibar of muntthee van ’t huis. Het kan allemaal.

De rust is intens en de harmonie volledig. Een plek om in alle privacy even tot jezelf te komen, te genieten en op te laden.

Bezoek de website >>

Google Maps
Spa en welness
omkleed ruimte
High tea
Spa bad en lounge

  Reviews van Priv├ę spa Wellness

  11 March 2020

  Awesome????????????

  Judith

  11 March 2020

  Mijn vrouw en ik zijn echte sauna liefhebbers. Echter waren wij niet echt bekend met Privé Sauna 's. Via uitjes.nl kwamen wij privé sauna spa alhambra tegen. We besloten om het eens te proberen. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door een dame. Tijdens de rondleiding kon ik mijn ogen niet afhouden van de mooie ornamenten, de mooie oosterse lampen en de architectuur. Wij hebben tijdens ons verblijf in alle privacy heerlijk genoten van de faciliteiten en waanden ons even op vakantie door het 1001 thema. Zeker voor herhaling vatbaar????

  Rick en Mayoree

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden