Urban Oasis

Den Haag
Torenstraat 156
2513 BW Den Haag
Als afsluiter kom je in de lounge waar je zuurstof Aromatherapie ondergaat, dat is combinatie van 90% zuurstof met Etherische olieën. En je kan nagenieten op een rustgevende muziek met een heerlijk spa cocktail.

Parfum
Zelf uw parfum creëren in een leuke workshop. Altijd al eens gedacht waarom ruikt die parfum niet iets zoetiger of sportiever, of juist minder sterk. Nu maakt u gewoon uw eigen parfum tijdens deze workshop. Tijdens deze exclusieve Parfum Workshop beleef je een speelse geuren proeverij (met werkelijk goddelijke geurcomponenten) en maak je zelf op basis van jojoba olie een uniek, zinnenprikkelend parfum.

Bezoek de website >>

  Reviews van Urban Oasis

  20 februari 2015

  We zijn met z'n tweeën voor een 2 uur durend arrangement geweest. We werden zeer goed ontvangen, waarna we een thee ceremonie aangeboden kregen. Helaas drink ik zelf geen thee, maar dit werd prima opgelost door mij een smoothie aan te bieden welke erg lekker was. Daarna zijn we in het massage apparaat geweest. Dit is echt een aanrader! De zuurstof behandeling was lekker. Het parfum maken was echter het hoogtepunt. Gastvrijheid: de werknemer nam de tijd om dingen uit te leggen en gaf ons ook tussendoor de ruimte om met z'n tweeën lekker te kletsen, doordat hij zich terugtrok. Ambiance: apparaten waren schoon en alles zag er schoon uit. Ik vond wel dat het overige interieur er niet heel netjes uitzag. Je zag dat het een oud pand is.

  Sarah  van der Laan
  Sarah van der Laan

  23 februari 2013

  Super leuke dag met vriendinnen gehad. We hadden dit nog nooit gezien in Nederland. Was alweer een paar uur verder voordat we het weer wisten :-). Wat een massage apparaat. Een echt bijzondere ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Leuke en was alleen met ons eigen groepje.

  Annemieke
  Annemieke
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.