Verfijn je zoekopdracht

Wellness: wentelen in weelde
Gezondheidstoerisme is de officiële naam, maar meestal wordt de bekendere term wellness gebruikt. Dat omvat een dagje sauna, thermen, stoombad of kuuroord. Je vindt deze activiteiten ter ontspanning op de website van Dagtrip Doen. En dikwijls kun je tickets met korting bestellen!

Gun jezelf een dagje ontspanning voor lichaam en geest. Bij veel wellness centra bieden arrangementen aan met bijvoorbeeld een diner en een overnachting. Dat maakt van een dagje weg een weekend uitje.

Ontspannen in de sauna
Wat wij tegenwoordig zien als een vorm van ontspanning, zagen de Finnen eeuwen geleden als een manier van verwarming. Zo werd de sauna uitgevonden. Nu is het een relaxt uitje waarbij je je zorgen even kunt vergeten. Als herborgen stap je uit de sauna, je lichaam en geest ontspannen en nagloeiend van de revitaliserende kracht die warmte geeft. Dat hadden die Finnen goed bekeken.

Thermen: Lekker badderen
In een thermen draait het om lekker badderen. De Romeinen, die deze badhuizen uitvonden, kwamen er in eerste instantie uit hygiënisch oogpunt. Later werden de thermen steeds luxueuzer en daar profiteer jij vandaag de dag van. Want dat is precies waar dit uitje voor dient; je onderdompelen in water, warmte en ontspanning.

Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Totaal 151 uitjes gevonden
Puur genieten op Ameland. We leven momenteel in een maatschappij waarin haast en stress niet weg te denken zijn. Wilt u graag onthaasten, even tot u zelf komen, de drukte van alle dag even vergeten?Wat is er nou mooier; de oneindigheid van de zee, de stilte van de duinen, de trotse zeemeeuwen die zich nergens aan schijnen te storen. Je tast de/je horizon af, laat de wind door je haar gaan of laat je door de zon verwarmen. Puur genieten, een hapje, een drankje, op een stille plek of misschien met veel mensen om je heen. Zintuigen worden weer geprikkeld.De combinatie van saunafaciliteiten en de beauty en wellness behandelingen op spAmeland maken van uw verblijf een belevening. Onze mooie arrangementen zullen bijdragen tot onvergetelijke momenten van ontspanning en welbevinden.
Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?
Bezoek Yu Zu Tang in het kader van je gezondheid! Preventief, klacht oplossend of voor verlichting van pijnen. Een health check is niet verplicht, maar zeker aan te bevelen. Middels een Chinees geneeskundige diagnose wordt je meridiaansysteem in kaart gebracht. Disbalans wordt opgemerkt en een gewenst behandelplan kan worden opgesteld.
Rust en ontspanning zijn van belang voor een gezonde geest. Iedereen wil zich graag lekker en gezond voelen. Gun je lichaam en geest een moment van rust. Geniet van de warmte en de aandacht voor je lichaam. Float- en massagecentrum Koan Float introduceerde het floaten in 1997 voor het eerst in Nederland.Wat doet floaten met je? Na verloop van enkele minuten geeft het floaten een werkelijk unieke ervaring van gewichtloosheid. Alle spieren en organen kunnen zich maximaal ontspannen. De ademhaling wordt steeds kalmer en het hart gaat in een rustiger ritme slaan. De omgeving, de warmte, het gevoel dat je gedragen wordt door het water, alles draagt ertoe bij dat het floaten een ideale manier is om de turbulentie van het dagelijks leven van je af te laten glijden. Gedachtenstromen verdwijnen langzaam maar zeker in het niets.Het lijkt alsof je in een andere dimensie terechtkomt. Koan Float is expert op het gebied van heerlijk ontspannende floatsessies en verkwikkende massages.
Diemen
Het leukste moeder-dochter uitje is beslist deze workshop, waarin jullie beiden tips & tricks krijgen van één van onze professionele visagisten.
Met zes behandelcabines, een voetenbar en een make up-hoek is het heerlijk ontspannen bij Babassu spa. Sluit de wereld even buiten met de vele heerlijke kuren en behandelingen die Babassu biedt. Van een pedicure tot een duurzame lichaam- en gezichtontharingsmethode: er is bijna niets dat Babassu niet in huis heeft.
Burgum
Thermen & Beauty de Leeuwerikhoeve in Burgum is de plek waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en waar je het gevoel hebt alsof je thuis bent. Je krijgt de gelegenheid om je van je stress te ontdoen en te ontspannen.
La Difference biedt bijna alles op het gebied van lichaams- en gezondheidsverzorging, zowel voor dames als voor heren. In het beautycenter kun je een intensieve schoonheidsbehandeling ondergaan. Laat je adviseren over huidverzorgingsproducten door middel van een huidanalyse.Tevens kun je bij La Difference terecht voor een volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage, manicure en pedicure. Maar La Difference biedt nog meer, denk maar eens aan een bezoek aan het stoombad of de sauna. Wil je een verantwoorde bruining dan kun je gebruik maken van één van de zonnebanken. Kies je voor een totale verzorging, een behandeling die je vitaliteit verhoogt van binnen én van buiten, dan zijn er arrangementen van hele en halve dagen.
Lage Zwaluwe
Wil jij iedere dag een complimentje en altijd stralen? Een onderdeel is het dragen van de juiste kleur. Tijdens een workshop kleur leer jij precies welke kleuren bij jou passen.
Thermae Son is gelegen middenin een bosrijke omgeving en vlakbij natuurgebied de Sonse Bergen. Het thema 'natuur en natuurlijke elementen' komt hier dan ook veel terug, zoals de elementen groen, water, hout, natuur en klei. De natuur is zowel binnen als buiten te beleven. Dus de elementen zijn ook terug te vinden in de huisstijl, faciliteiten, behandelingen en arrangementen.