Fontana Resort Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans
Weg naar de Bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
In Fontana Resort Bad Nieuweschans bevindt zich op ongeveer 600 meter diepte een unieke mineraalrijke bron, waarvan het water onder andere gebruikt wordt in het 36 ºC warme Thermaalbad.

Sauna
Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft ook vele sauna's en faciliteiten met ondere andere Finse sauna, Infraroodsauna, Kelosauna, Kruidensauna, Scrubzouthoek, Afkoelpalviljoen, Salarium, Balneobad, Haardpalviljoen en verschillende ruimtes om te rusten.

Stoom Badhuis
In het Stoom Badhuis ervaar je de weldadige warmte van een stoombad met dagelijks wisselende aroma's, gecombineerd met de ontspannende werking van thermaalwater dat over je schouders stroomt. In het stoombad heerst een zeer hoge luchtvochtigheid wat onder andere een positieve uitwerking heeft op je luchtwegen en huid. Na het stoombad maak je gebruik van de verfrissende neveldouche om zo je lichaam op milde wijze af te koelen.

Behandelingen
Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft ook de mogelijkheid om vooraf of tijdens je verblijf (afhankelijk van de beschikbaarheid) verschillende behandelingen te reserveren, waaronder massage-, huidverzorgings- en aromatherapiebehandelingen.

Bezoek de website >>

    Reviews van Fontana Resort Bad Nieuweschans

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.