Bestel kaartjes

Scooter verhuur Terschelling

West - Terschelling
Verlengde Boomstraat 7
8881BT West - Terschelling
Het verhuur bedrijf van viertakt- en elektrische scooters op het eiland Terschelling. Ons doel is u te voorzien van een nette en comfortabele scooter.

Wij zijn en zeer flexibel bedrijf. Komt u laat terug en mocht u graag nog even gebruik willen maken van de huurscooter tijdens uw diner of avondje uit, dan kan dit uiteraard in overleg!

Wij verhuren momenteel twee verschillende type scooters; De Kymco Agility en de SYM Elektrische scooter. Wilt u graag onbeperkt rijgenot dan raden wij u de Kymco Agility aan.

Wanneer u liever geluidloos door de natuur wilt rijden is de SYM Elektrische scooter misschien meer iets voor u. Houdt er rekening mee dat de SYM Elektrische scooter een actieradius heeft van circa 25 km.

U kunt uw scooter al vooruit reserveren. Zo bent u altijd voorzien van vervoer bij aankomst op Terschelling. Ook met het welbekende Oerol festival doen wij niet moeilijk.

Wij willen het u naar uw zin maken en doen graag ons best hiervoor!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Bestel op Uitjes.nl met 10% korting op tickets

  KORTINGSCODE: UITJESSCOOTER

  Speciaal voor jou heeft Uitjes.nl bij Wiegman scooter verhuur extra korting kunnen afdingen. Reserveer hieronder en gebruik bij het reserveren de kortingscode ‘UITJESSCOOTER’ en ontvang de korting direct!

  Reviews van Scooter verhuur Terschelling

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden