Hollands Glorie

Rotterdam
Haringvliet 619
3011 ZP Rotterdam
Ook een meerdaagse reis in binnen- of buitenland behoort tot de mogelijkheden. De arrangementen "Bruggentocht" en "Zondag onder Zeil" zijn vaartochten geschikt voor zowel kleine als grote groepen en is bedoeld voor jong en oud!

Bruggentocht
De rondvaart begint in Weesp. Je vaart met de salonboot langs Smalweesp richting het Amsterdam Rijnkanaal. Tijdens de gehele tocht vaar je langs maar liefst 30 verschillende bruggen in Amsterdam en omgeving. Na de grachten van Amsterdam vaar je langs de Grote Zeesluis in Muiden om vervolgens via de Vecht weer terug te varen naar het beginpunt in Weesp. Tijdens deze indrukwekkende vaartocht kun je genieten van een heerlijke lunch.

Zondag onder Zeil
De rondvaart begint in de haven van Muiden. Je vaart langs het Muiderslot en de Groene Draeck. Daarna ga je de kustlijn van het IJsselmeer ontdekken. Je komt langs de plaatsen Muiderberg, Lelystad, IJburg en Durgerdam. Tijdens de zeiltocht kun je genieten van een heerlijke lunch met uitzicht op forteiland Pampus. Na de lunch meer je aan en kun je een bezoek brengen aan dit voormalige forteiland.

Bezoek de website >>

  Reviews van Hollands Glorie

  28 juni 2015

  Op 28 juni 2015 met de zeiljacht Sanne Sophia geweest. Wat een aanrader. Heerlijk op het water met dat schip. En wat een prettig personeel. Erg vriendelijk en gastvrij. Je voelt je welkom en zo hoort het ook. En de catering was goed. Het cateringspakket is veel en heel lekker. De borrelhapjes hebben wij niet genomen. We zaten zo vol. Het is nu 's avonds terug kijkend op een leuke dag. Ik lig nu voor pampus. Ook mijn complimenten aan de kapitein en zijn hulp. Ga het zeker weer doen binnenkort.

  Thea  Zegwaard
  Thea Zegwaard
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.