Verfijn je zoekopdracht

Rondvaart
Een rondvaart is een leuk dagje weg voor jong en oud. Varen door de grachten van een oude stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Middelburg, of varen over brede rivieren; dat geeft een nieuwe kijk op ons land. Ondertussen kun je genieten van een lunch en lekker uitwaaien op het dek. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart door de Rotterdamse haven of een rondvaart over de Noordzee.

Een speciaal uitje is toch wel een bezoekje aan Minihaven de Schatberg in Sevenum. Hier zijn de kinderen de kapiteins en zij varen en sturen zelf de boot! Zelfs in het donker. Onder begeleiding van een deskundige havenmeester natuurlijk.

Boot
Nederland is een echt waterland. Met een boot kom je een heel eind over de talloze grachten, kanalen en rivieren. In totaal liggen er zo'n 300.000 boten in het water die geschikt zijn voor de pleziervaart. Een boot wordt al lang niet meer gebruikt als vervoersmiddel. Tegenwoordig wordt de boot vooral gebruikt als recreatiemiddel. Gelukkig maar, want een boot biedt enorm veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Op het water
Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoën. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland. Op het water sta je nog dichter bij de natuur en voel je hoe de elementen invloed uitoefenen. Je maakt het zo spannend als je zelf wilt tijdens een dagje uit op het water.

Toch liever op vaste grond blijven? Dagtrip Doen heeft ook dagjes uit op het droge die met varen te maken hebben. Bijvoorbeeld themapart Seafront in Brugge of Futureland op de Maasvlakte.

Totaal 205 uitjes gevonden
Maarssen
Met een rondvaart van Rederij de Vecht zie je de prachtige omgeving van de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. De rondvaart begint in Maarssen en voert je onder andere langs de statige buitenhuizen en de romantische theekoepels uit de 17de en 18de eeuw.
Rotterdam
Een bijzondere manier om Rotterdam en zijn haven te ontdekken. Met een rondvaart van Spido beleef je een boeiende vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.
Utrecht
De Rijnstroom vindt je midden in de natuur aan de Krommerijn, een rustig stromend riviertje, dat zijn oorsprong vindt in Wijk bij Duurstede. Van hieruit kan je lekker ontspannen met de kano de omgeving van Utrecht verkennen ...zelfs in het donker.
Giethoorn
Vaar zelf door Giethoorn en de unieke omgeving per electrische boot (inclusief routekaart), of stap aan boord van een rondvaartboot! Dit wonderschone turfstekersdorpje wordt ook wel "Groen Venetië" genoemd.
Nieuwegein
All you can eat en drink. Drie uur lang onbeperkt drinken, pannenkoeken eten en 2 1/2 uur varen. De boot heeft u voor uw eigen gezelschap ter beschikking.
Monnickendam
Heerlijk en compleet verzorgde zeiltochten aan boord van de Selene. Alles tot in de puntjes verzorgd en genieten staat hoog in het vaandel aan boord van dit luxe schip waar men al vanaf 15 personen tot en met 55 personen betaalbaar kunt genieten!
Van 29-05-2018 tot 31-10-2018
Introductiecursus kitesurfen iko 1
Den Haag
Altijd al kennis willen maken met kitesurfen? Bij deze kitesurfles wordt je geintroduceerd in de sport. Maak kennis met de kracht die een kitesurfkite kan creëeren en hoe je dit onder controle kan houden
Van 01-04-2018 tot 31-10-2018
Flyboarden, Hoverboarden & Jetpack
Dedgum
Altijd al eens extreme sporten willen beoefenen? Altijd al eens stuntman willen zijn? Hou je van actie en adrenaline? Dan is dit misschien wel het uitje voor jou! Flyboarden de waterrage onder de extreme lifestyle experience, dit mag je dan niet missen!
Van 01-04-2018 tot 31-10-2018
SUPPEN, windsurfen en kanoën
Nijmegen
Niets is zo leuk als met een groep op het water bezig te zijn! Complete groepsarrangementen met Suppen, windsurfen en kanoën. Ideaal voor bedrijfsuitjes, groepen en of feestjes.
Eemnes
Ontdek één van de mooiste plekken van Nederland met een duurzame en stille elektrische sloep. Voor deze sloep heb je geen vaarbewijs nodig. De manier om de prachtige omgeving van Eemnes te ontdekken. Jachthaven 't Raboes is het startpunt voor watersportliefhebbers.