Verfijn je zoekopdracht

Rondvaart
Een rondvaart is een leuk dagje weg voor jong en oud. Varen door de grachten van een oude stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Middelburg, of varen over brede rivieren; dat geeft een nieuwe kijk op ons land. Ondertussen kun je genieten van een lunch en lekker uitwaaien op het dek. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart door de Rotterdamse haven of een rondvaart over de Noordzee.

Een speciaal uitje is toch wel een bezoekje aan Minihaven de Schatberg in Sevenum. Hier zijn de kinderen de kapiteins en zij varen en sturen zelf de boot! Zelfs in het donker. Onder begeleiding van een deskundige havenmeester natuurlijk.

Boot
Nederland is een echt waterland. Met een boot kom je een heel eind over de talloze grachten, kanalen en rivieren. In totaal liggen er zo'n 300.000 boten in het water die geschikt zijn voor de pleziervaart. Een boot wordt al lang niet meer gebruikt als vervoersmiddel. Tegenwoordig wordt de boot vooral gebruikt als recreatiemiddel. Gelukkig maar, want een boot biedt enorm veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Op het water
Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoën. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland. Op het water sta je nog dichter bij de natuur en voel je hoe de elementen invloed uitoefenen. Je maakt het zo spannend als je zelf wilt tijdens een dagje uit op het water.

Toch liever op vaste grond blijven? Dagtrip Doen heeft ook dagjes uit op het droge die met varen te maken hebben. Bijvoorbeeld themapart Seafront in Brugge of Futureland op de Maasvlakte.

Totaal 223 uitjes gevonden
Amsterdam
De Prosecco Cruise is private voor 1,5 uur en inclusief een fles Prosecco (0,75L) per persoon, nootjes en lokale schipper/gids.
Texel, Oudeschild-Texel
Naar VOC scheepswrakken kijken zonder te duiken in de Waddenzee op de Rede van Texel. Unieke fotografische live onderwaterbeelden van onderwatercamera en digitale 3D Sonar.
Deil
De Zeehond in Deil verzorgt een rondvaart op een klassieke plezierjacht uit 1932 over rivier de Linge, tussen Geldermalsen en Leerdam, voor kleine groepen van maximaal 6 personen. Tijdens het varen kun je genieten van koffie met gebak of een uitgebreide lunch.
Van 01-04-2018 tot 30-09-2018
Kneeboarden bij Down Under
Nieuwegein
Kneeboarden Kneeboarden is nieuw bij Down Under. Het is een leuke activiteit voor jong en oud. Je zit met je knieën op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam.
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen en ga samen met je familie of vrienden lekker varen in één van de elektrische sloepjes van Rondvaart in Groningen. Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen.
Amsterdam
Geniet met uw familie of bedrijf van een privé vaartocht door Amsterdam. Wij kunnen een gezellig uitje op maat voor u organiseren: ontbijt, lunch, borrel en diner aan boord, alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Amsterdam
De prachtige Amsterdamse grachtengordel heeft voor Blue Boat Company geen geheimen. Wij laten u graag tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise, de langste rondvaart van Amsterdam, de highlights van de stad zien.
Amsterdam
Ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam aan boord van deze mooie, klassieke salonboot! Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt de schipper alles over de highlights van Amsterdam.
Van 08-09-2018 tot 09-09-2018
Kampeer in een Droogdok!
Hellevoetsluis
Een uniek logeermoment op en in bijzondere plekken en dus ook op en in militair erfgoed als bunkers, schuilplaatsen, op schepen, rondom of in het Droogdok. Kortom een unieke kans om Hellevoetsluis eens op een hele andere manier te beleven.