Verfijn je zoekopdracht

Rondvaart
Een rondvaart is een leuk dagje weg voor jong en oud. Varen door de grachten van een oude stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Middelburg, of varen over brede rivieren; dat geeft een nieuwe kijk op ons land. Ondertussen kun je genieten van een lunch en lekker uitwaaien op het dek. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart door de Rotterdamse haven of een rondvaart over de Noordzee.

Een speciaal uitje is toch wel een bezoekje aan Minihaven de Schatberg in Sevenum. Hier zijn de kinderen de kapiteins en zij varen en sturen zelf de boot! Zelfs in het donker. Onder begeleiding van een deskundige havenmeester natuurlijk.

Boot
Nederland is een echt waterland. Met een boot kom je een heel eind over de talloze grachten, kanalen en rivieren. In totaal liggen er zo'n 300.000 boten in het water die geschikt zijn voor de pleziervaart. Een boot wordt al lang niet meer gebruikt als vervoersmiddel. Tegenwoordig wordt de boot vooral gebruikt als recreatiemiddel. Gelukkig maar, want een boot biedt enorm veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Op het water
Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoën. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland. Op het water sta je nog dichter bij de natuur en voel je hoe de elementen invloed uitoefenen. Je maakt het zo spannend als je zelf wilt tijdens een dagje uit op het water.

Toch liever op vaste grond blijven? Dagtrip Doen heeft ook dagjes uit op het droge die met varen te maken hebben. Bijvoorbeeld themapart Seafront in Brugge of Futureland op de Maasvlakte.

Totaal 205 uitjes gevonden
Aalsmeer
Met Aalsmeer Rondvaart maak je een rondvaart in een originele overdekte houten praam. Tijdens de 1 uur durende tocht door de Ringvaart, de ondiepe slootjes en meertjes vertellen wij je alles over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en Schiphol.
Leerdam
Dagelijks verzorgt Rederij Leerdam afvaarten over de Linge vanuit Leerdam met 2 luxe partyschepen. De vaste vertrekplaats ligt aan de rand van het oude centrum van Leerdam. Hier heb je een schitterend uitzicht op de haven, de oude stadswallen en de 'Royal Leerdam' Kristal fabrieken.
Amsterdam
All-inclusive arrangement BBQ Boot Amsterdam: 2 uur varen, barbecue aan boord en onbeperkt bier, wijn en frisdrank.
Rotterdam
Een rit in de amfibiebus van Splashtours staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens de rit op deze bus zie je de mooiste plekken van Rotterdam. Daarna volgt de "Splash" en ga je met bus het water in voor een rondvaart over de Maas. De rit duurt ongeveer 60 minuten.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Utrecht
Zelfs over het water kun je fietsen in Utrecht! Waterfietsen is al sinds 1991 de leukste grachtenattractie van de stad.
Rotterdam
Een bijzondere manier om Rotterdam en zijn haven te ontdekken. Met een rondvaart van Spido beleef je een boeiende vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Elahuizen
Ervaar het zeilen op een echt wedstrijdsk├╗tsje! Wij werken met gastvrije bemanning die een feestje van uw familiedag of vriendenuitje maken!
Loosdrecht
Bridge Drive Gooi en Vecht 7 oktober 2018 Na een zeer geslaagde, zonovergoten 2e editie van onze bridgedrive, organiseren we de volgende editie in de nazomer van 2018.