Verfijn je zoekopdracht

Rondvaart
Een rondvaart is een leuk dagje weg voor jong en oud. Varen door de grachten van een oude stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Middelburg, of varen over brede rivieren; dat geeft een nieuwe kijk op ons land. Ondertussen kun je genieten van een lunch en lekker uitwaaien op het dek. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart door de Rotterdamse haven of een rondvaart over de Noordzee.

Een speciaal uitje is toch wel een bezoekje aan Minihaven de Schatberg in Sevenum. Hier zijn de kinderen de kapiteins en zij varen en sturen zelf de boot! Zelfs in het donker. Onder begeleiding van een deskundige havenmeester natuurlijk.

Boot
Nederland is een echt waterland. Met een boot kom je een heel eind over de talloze grachten, kanalen en rivieren. In totaal liggen er zo'n 300.000 boten in het water die geschikt zijn voor de pleziervaart. Een boot wordt al lang niet meer gebruikt als vervoersmiddel. Tegenwoordig wordt de boot vooral gebruikt als recreatiemiddel. Gelukkig maar, want een boot biedt enorm veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Op het water
Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoën. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland. Op het water sta je nog dichter bij de natuur en voel je hoe de elementen invloed uitoefenen. Je maakt het zo spannend als je zelf wilt tijdens een dagje uit op het water.

Toch liever op vaste grond blijven? Dagtrip Doen heeft ook dagjes uit op het droge die met varen te maken hebben. Bijvoorbeeld themapart Seafront in Brugge of Futureland op de Maasvlakte.

Totaal 206 uitjes gevonden
Amsterdam
De prachtige Amsterdamse grachtengordel heeft voor Blue Boat Company geen geheimen. Wij laten u graag tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise, de langste rondvaart van Amsterdam, de highlights van de stad zien.
Amsterdam
Waterfietsen is al sinds 1984 de leukste grachtenattractie van Amsterdam. Ontdek je stad op je eigen tempo met Pedal Boat van Canal Tours Amsterdam.
Vreeland
Ons enige doel is dat u geniet van een prachtig dagje uit. Dat mooie licht en die rust van het water. Het is alsof Monet zelf de omgeving van uw vaartocht op de Vecht met salonboot La Vita è Bella geschilderd heeft. Niets, zelfs regen verstoort het mooie plaatje van de omgeving of de salonboot niet.
Haarlem
Een ontspannende sloepentocht door de grachten waarbij diverse vragen beantwoord dienen te worden. Wie weet het meeste over de stad?
Van 01-03-2018 tot 01-10-2018
Extreme Watersport
Leidschendam
FLYBOARDEN - FLYBOARDTICKETS- CADEAUBONNEN - FLYBOARD _ HOVERBOARD JETPACK - FLYRIDE - SUPPEN- TICKETS
Valburg
Een avontuurlijk en sportief programma. Vlotten bouwen, de mege kano race, handboogschieten en een mega katapult bouwen. De route bepalen jullie zelf met behulp van GPS-coördinaten!
Zeebrugge (België)
Het reusachtige gebouw van de oude vismijn werden omgetoverd tot een boeiend themapark. In Seafront Brugge ontdek je alle geheimen van de zee en proef je de rijke geschiedenis van de visserij. Er staat een bezoek aan het voormalig lichtschip West-Hinder en een echte Russische onderzeeër op het programma die uniek is in Belgie.
Zandvoort
Powerkiten, Blokarten, Rib-speedboot varen of vliegeren met een mega vlieger? Je stranddagje was nooit zo spannend als deze! Na de adrenaline explosie gezellig samen een drankje doen en een bbq op het strand?
NIEUWEGEIN
Feesten op het water met de themaboot! Diverse arrangementen of complete verzorging op maat. De partyboot ligt aangemeerd voor het voormalig klooster De Lantaern.
Kampen
Door het jaar heen varen wij op verschillende data het prachtige rondje Kattegat! Vaar met ons mee op 2de Paasdag, Hemelvaartsdag of 2de Pinksterdag! Kijk voor de overige data op onze website!