Verfijn je zoekopdracht

Rondvaart
Een rondvaart is een leuk dagje weg voor jong en oud. Varen door de grachten van een oude stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Middelburg, of varen over brede rivieren; dat geeft een nieuwe kijk op ons land. Ondertussen kun je genieten van een lunch en lekker uitwaaien op het dek. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart door de Rotterdamse haven of een rondvaart over de Noordzee.

Een speciaal uitje is toch wel een bezoekje aan Minihaven de Schatberg in Sevenum. Hier zijn de kinderen de kapiteins en zij varen en sturen zelf de boot! Zelfs in het donker. Onder begeleiding van een deskundige havenmeester natuurlijk.

Boot
Nederland is een echt waterland. Met een boot kom je een heel eind over de talloze grachten, kanalen en rivieren. In totaal liggen er zo'n 300.000 boten in het water die geschikt zijn voor de pleziervaart. Een boot wordt al lang niet meer gebruikt als vervoersmiddel. Tegenwoordig wordt de boot vooral gebruikt als recreatiemiddel. Gelukkig maar, want een boot biedt enorm veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Op het water
Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoën. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland. Op het water sta je nog dichter bij de natuur en voel je hoe de elementen invloed uitoefenen. Je maakt het zo spannend als je zelf wilt tijdens een dagje uit op het water.

Toch liever op vaste grond blijven? Dagtrip Doen heeft ook dagjes uit op het droge die met varen te maken hebben. Bijvoorbeeld themapart Seafront in Brugge of Futureland op de Maasvlakte.

Totaal 213 uitjes gevonden
Haarlem
De Waterkoets neemt u mee voor de leukste boottochtjes door Haarlem en omgeving. Denk aan ons als u iets te vieren heeft (van familie tot vrijgezellenuitje), een zakelijk evenement organiseert, of gewoon graag met vrienden geniet van een hapje en een drankje op de Haarlemse wateren.
Loosdrecht
Alleenstaanden rondvaart met een uitgebreid koud buffet bij Rederij Loosdrecht zaterdag 1 september 2018 De alleenstaanden rondvaart in Loosdrecht is het gezellige uitje op de Loosdrechtse plassen en de Vecht.
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!. Een super leuke ‘educatieve’ belevenis voor jong en oud.
Deil
De Zeehond in Deil verzorgt een rondvaart op een klassieke plezierjacht uit 1932 over rivier de Linge, tussen Geldermalsen en Leerdam, voor kleine groepen van maximaal 6 personen. Tijdens het varen kun je genieten van koffie met gebak of een uitgebreide lunch.
Amsterdam
Maak in twee uur een vaartocht door de beroemde grachten van Amsterdam. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad. Terwijl u geniet van een heerlijke BBQ.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Nieuwegein
Een leuke boottocht voor uw bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft of themafeest. De themaboot biedt u de oplossing. Ons vaargebied is Utrecht en omstreken.
Van 01-04-2018 tot 31-10-2018
SUPPEN, windsurfen en kanoën
Nijmegen
Niets is zo leuk als met een groep op het water bezig te zijn! Complete groepsarrangementen met Suppen, windsurfen en kanoën. Ideaal voor bedrijfsuitjes, groepen en of feestjes.
Heerewaarden
Suppen kan iedereen, zeker met CitySup Eindhoven! Huur eenvoudig de surfplank met peddel online, korte uitleg bij afhalen en gaat heerlijk op pad.
Amsterdam
De bierboot staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen privésloep met koud bier en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag!