Keukenhof

Hillegom
Route.nl

Hillegom

Vanuit Hillegom maak je een mooie wandeltocht naar Lisse. Daarna loop je door de Lageveense Polder en kun je de Keukenhof bezoeken.

Hof van Hillegom
Bij Hotel Villa Flora geniet je van een koffie met iets lekkers, voordat je op pad gaat. Je passeert o.a. de Hof van Hillegom. Van oorsprong is dit een vijftiende-eeuwse buitenplaats, het gebouw dient nu als gemeentehuis. Ook in Lisse zie je enkele bijzondere gebouwen, zoals de Sint-Agathakerk uit 1903 met prachtige aanpalende pastorie. In de Lageveense Polder loop je door een landschap van hakhoutbos en vochtige, bloemrijke graslanden. Je passeert de Lageveensemolen, een poldermolen uit 1890.

Kasteel Keukenhof
Van de Keukenhof krijg je als bloemenliefhebber nooit genoeg. Maar eigenlijk is de Keukenhof voor iedereen wel een belevenis. Van al die geuren en kleuren raak je vanzelf onder de indruk. Je kunt ook het zeventiende-eeuwse Kasteel Keukenhof bezoeken. In de salons zijn meubels uit allerlei jaren en stijlperioden te bezichtigen, zodat je een mooi beeld krijgt van hoe de adel vroeger leefde. Door het buitengebied wandel je terug naar Hotel Villa Flora.

Bezoek de website >>

Route Zuid-Holland

  Reviews van Keukenhof

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden