VR Cube (van 1 t/m 16 personen)

Nunspeet
YourvrWorld
Stationslaan 26-B
8071CM Nunspeet

Beleef een ruimtemissie, voer een gevecht uit bovenop een wolkenkrabber, overleef een tocht door de jungle. In onze VR-cubes beleef je waanzinnige avonturen. Kom samen met je vrienden en daag elkaar uit. VR-gaming is dé indoor experience voor jong en oud. Ontdek het zelf!

Verras je jouw vrienden of familie graag met deze indoor experience?

Kies je game:

Je hebt bij ons de keuze uit heel veel games. Houd je van actie en avontuur? Van behendigheidsspellen, puzzels of sport? Voor iedereen hebben we een geschikte game. Voor oud én jong. Voor de beginnende én voor de gevorderde gamer. Ontdek onze VR-spellen.
Versla je tegenstander (en je vrienden)

Met lichte spanning betreed je de VR-cube. Je zet de HTC Vive VR-bril op en je bent in een heel andere wereld. En waar je ook kijkt, het uitzicht verandert mee. De adrenaline stijgt; het spel begint. Overwin obstakels en wees de tegenstander te slim af. En jouw vrienden? Die kijken vanaf de barkruk mee op een groot scherm. Een supervette groepsactiviteit dus!
Ook voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes

VR-gaming is fun voor iedereen! Gezellig met vrienden of familie. Of met je eigen gezin. YourVRWorld is ook een perfecte bestemming voor jouw kinderfeestje of bedrijfsuitje. Je kunt de vr-cube ook combineren met de totaalbeleving van Virtuix-Omni™.

Bezoek de website >>

Google Maps
VR Cube
Virtual reality

  Reviews van VR Cube (van 1 t/m 16 personen)

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden