VR Arcade -The Playground

Delfgauw
VR Arcade Delft - Playground
Rijksstraatweg 43-a
2645BR Delfgauw

Ben jij binnenkort jarig en wil jij je verjaardag op een unieke en speciale manier vieren? Boek snel een VR cube met je vriendjes en vriendinnetjes en vier jouw verjaardag bij VR Arcade Delft. Als je nog niet jarig bent dan kun je uiteraard ook komen spelen.

Stap in de wereld van Virtual Reality en beleef de avonturen waar je alleen maar van kan dromen. We hebben keuze uit verschillende VR spelletjes.

Vanaf welke leeftijd?

Het Virtual Reality feestje voor de kinderen is vanaf 7 jaar.Vanaf 10+ kunnen de kinderen ook de main-games spelen, dit moet wel onder begeleiding van een volwassenen.

Wat kan je verwachten?

 • Onvergetelijke VRjaardagsfeest
 • Van kleine tot grote groepen
 • Onbeperkt VR mini games
 • Iedereen ontvangt na afloop een certificaat
 • Chips en popcorn, plus onbeperkt limonade
 • Vanaf € 12 per kind

Bij VR Arcade zetten we de jarige in het zonnetje en zorgen wij voor een onvergetelijke dag!
Een halfuur voordat de speeltijd begint staat de VRjaardagstafel voor je klaar. Verder mag je ook een eigen verjaardagstaart meenemen (Let op! Wegwerpservies zelf meenemen). Wij zorgen voor popcorn of chips en onbeperkt limonade siroop.

Na een korte uitleg van hoe alles werkt stappen we de virtuele wereld in. Om de beurt krijgen jullie de bril op om zo alles te ervaren wat jullie willen. Van racen tot schieten, van achtbaan tot in de zee, het kan allemaal!

Tijdens het feestje kunnen jullie gewoon lekker limonade drinken en snacken. Aan het einde van het feestje krijgen jullie allemaal een eigen officieel VR Arcade certificaat.

Verder kunnen jullie tijdens je bezoek bij ons ook nog eens gebruik maken van onze andere faciliteiten. We hebben bijvoorbeeld een tafelvoetbal, tafeltennis en diverse speelautomaten* staan.

(*tegen betaling)

Kijk op onze website voor meer informatie. 

Bezoek de website >>

Virtual Reality ruimte
VR games

  Reviews van VR Arcade -The Playground

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden