Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 60 uitjes gevonden
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Harkstede Gn
Overall aan, masker op en een geweer in je hand,... Zo word je het paintball terrein opgestuurd. Jullie spelen op een outdoor-paintball terrein, reken dus op extra uitdaging: Niet voor mietjes!
Van 01-03-2019 t/m 01-11-2019
GPS Tours met Renault Twizy
Lisse
Elektrisch rijden voor de fun! Beleef het oer-Hollandse landschap met onze GPS tours in de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen!
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Garderen
Een combinatie tussen een loopband, een step en een fiets. Dat is de E-loopfiets! 'Loop' een extra lang route over de Veluwe. Origineel uitje!
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.