Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 86 uitjes gevonden
Joure
In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Joure (Friesland) maakt dit mogelijk.
Amsterdam
Ons volledig vernieuwde dinerspel met gebruik van AR! Het gaat om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten.
Garderen
Klootschieten: een gezellige Veluwse boswandeling met wedstrijdelement. Reserveer nu de benodigde materialen, en ga zelf op pad.
Nederweert
Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een Retro Snorscooter. De nostalgische snorscooter (Italian design) is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen.
Amsterdam
Speel nu de Highland Games in Amsterdam. Deze stoere activiteit doet het altijd goed bij vrijgezellenuitjes, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes. Gekleed in een echte schotse rok!
Winsum
Let's Play Bridezilla... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Oudeschild
Genieten van een heerlijk tochtje of toertje op de nostalgische Solex, dat kan bij ons! Wij verhuren losse solexen maar ook in verschillende arrangementen.
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Leersum
In deze Real Life Escape Game probeer je als lid van een criminele bende de kluis open te spelen. Een spannend verhaal met veel puzzels!
Venlo
Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo! Lukt het jullie om de politie te helpen en de waarheid te achterhalen?