Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 84 uitjes gevonden
Hoenderloo
De GPS leid je hemelsbreed de weg waardoor je zelf kan bepalen of je dat fietspad door de bossen pakt, of toch dat smalle off-road paadje.
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Harkstede Gn
Wie is de beste onderhandelaar en sprokkelt het meeste geld binnen met onderlinge akkoordjes? Wie is de sportieveling die geld verdient door conditie? Je gaat het zien tijdens het spelen van deze Game
Oudeschild
Genieten van een heerlijk tochtje of toertje op de nostalgische Solex, dat kan bij ons! Wij verhuren losse solexen maar ook in verschillende arrangementen.
Harkstede Gn
Dit arrangement bestaat uit een teambuildingspiste van 2 uur en een lekkere lunch óf borrel met jouw team. Meer weten? Lees dan snel verder!
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar
Joure
In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Joure (Friesland) maakt dit mogelijk.