Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 65 uitjes gevonden
Harkstede Gn
Wie is de beste onderhandelaar en sprokkelt het meeste geld binnen met onderlinge akkoordjes? Wie is de sportieveling die geld verdient door conditie? Je gaat het zien tijdens het spelen van deze Game
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Otterlo
Cross dwars door de bossen en over de heidevlaktes met een mountainbike. De GPS wijst je hemelsbreed de weg.
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek?
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!