Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 53 uitjes gevonden
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar , inclusief kussens en brandstof! Na een korte instructie bent u klaar om veilig het water op te gaan.
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!
Den Burg
Vandaag staat in het teken van een heus boerenuitje op Texel. Ontdek het Texelse boerenleven en ga op bezoek bij een echte schapenboer midden op het eiland. Ook testen we de boerenskills bij een boere
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven.
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.