Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 65 uitjes gevonden
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
De Koog
Ecomare Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang in één. Het ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.
Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek?
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Otterlo
Een unieke elektrische scooter! Door het extra breed stuur en brede banden heeft die een stoere Chopper look. Uniek uitje dus!
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Garderen
Een combinatie tussen een loopband, een step en een fiets. Dat is de E-loopfiets! 'Loop' een extra lang route over de Veluwe. Origineel uitje!
Van 20-04-2019 t/m 26-10-2019
Bungee/bungy Amsterdam
Amsterdam
Maak de bungee sprong van je leven in Amsterdam op het ndsm terrein , ieder zaterdag open vanaf half April ! It's a funny thing about crazy people, they all think they can FLY !