Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 84 uitjes gevonden
Venlo
Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo! Lukt het jullie om de politie te helpen en de waarheid te achterhalen?
Otterlo
Een uniek uitje op de Veluwe! De E-loopfiets is een kruising tussen een fiets, step en loopband. Zo 'loop' je al snel een lange tocht over de Veluwe
Winsum
Let's Play Bridezilla... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is 1 grote val… U bent gehackt en opgesloten.
Amsterdam
Jullie zijn uitgenodigd bij de Angkor Wat om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten.
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Hoenderloo
Met de comfortabele elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets zonder veel moeite langs alle highlights.
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Amsterdam
Shake your booty! Tijdens deze workshop leer je om je achterwerk op een sexy manier alle kanten op de swingen. Dit is een sportieve maar hilarische workshop!
Otterlo
Een unieke elektrische scooter! Door het extra breed stuur en brede banden heeft die een stoere Chopper look. Uniek uitje dus!