Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 60 uitjes gevonden
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Garderen
Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets op een comfortabele manier langs alle highlights.
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar , inclusief kussens en brandstof! Na een korte instructie bent u klaar om veilig het water op te gaan.
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen.
Diverse locaties
Hèt escape room concept, maar dan aan tafel. De teams krijgen een picknickmand en gaan op zoek naar de juiste oplossingen om het geheime recept te achterhalen!
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Otterlo
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele minuten de vrije natuur in.
Hoenderloo
De GPS leid je hemelsbreed de weg waardoor je zelf kan bepalen of je dat fietspad door de bossen pakt, of toch dat smalle off-road paadje.