Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 86 uitjes gevonden
Amsterdam
Shake your booty! Tijdens deze workshop leer je om je achterwerk op een sexy manier alle kanten op de swingen. Dit is een sportieve maar hilarische workshop!
Hoenderloo
Scheur over de Veluwe met de unieke elektrische scooters. Door de extra brede banden en het chopper stuur krijg je genoeg bekijks onderweg.
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar
Staverden (gem.Ermelo)
Rondleiding en proeverij in het koetshuis van Kasteel Staverden op de prachtige Veluwe. Drie proefglaasjes, een glas bier en toelichting van de brouwmeester.
Breda, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer rechtdoorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd auto
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Papenburg
Beleef de wereld van luxe schepen en breng een bezoek aan de grootste scheepswerf van Europa, leuk om te krijgen of weg te geven.
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Otterlo
Een unieke elektrische scooter! Door het extra breed stuur en brede banden heeft die een stoere Chopper look. Uniek uitje dus!
Harkstede Gn
Overall aan, masker op en een geweer in je hand,... Zo word je het paintball terrein opgestuurd. Jullie spelen op een outdoor-paintball terrein, reken dus op extra uitdaging: Niet voor mietjes!