Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 53 uitjes gevonden
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Nederweert
Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een Retro Snorscooter. De nostalgische snorscooter (Italian design) is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen.
Garderen
Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets op een comfortabele manier langs alle highlights.
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Otterlo
Een uniek uitje op de Veluwe! De E-loopfiets is een kruising tussen een fiets, step en loopband. Zo 'loop' je al snel een lange tocht over de Veluwe
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
De Koog
Ecomare Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang in één. Het ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel.