Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 59 uitjes gevonden
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Otterlo
Een uniek uitje op de Veluwe! De E-loopfiets is een kruising tussen een fiets, step en loopband. Zo 'loop' je al snel een lange tocht over de Veluwe
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Garderen
Vanuit het pittoreske dorpje Garderen sta je binnen enkele minuten midden in de Veluwse bossen om de Veluwe game te spelen
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar , inclusief kussens en brandstof! Na een korte instructie bent u klaar om veilig het water op te gaan.
Garderen
Klootschieten: een gezellige Veluwse boswandeling met wedstrijdelement. Reserveer nu de benodigde materialen, en ga zelf op pad.
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Leidschendam
Klim to 2,5 uur over de routes van het Klimeiland. Na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes.