Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 65 uitjes gevonden
Oudeschild
Genieten van een heerlijk tochtje of toertje op de nostalgische Solex, dat kan bij ons! Wij verhuren losse solexen maar ook in verschillende arrangementen.
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Venlo
Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo! Lukt het jullie om de politie te helpen en de waarheid te achterhalen?
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is 1 grote val… U bent gehackt en opgesloten.
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar
Den Burg
Ontdek het Texelse boerenleven en ga op bezoek bij een echte schapenboer midden op het eiland.
Garderen
Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour!
Den Hoorn Texel
Ontdek Texel met een fietspuzzeltocht. Onze leuke fietspuzzeltocht kent route(s) die komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland.