Verfijn je zoekopdracht

Provincie:
Eigenschappen:
Categorieen:

Voordeel Uitjes

Totaal 32 uitjes gevonden
Harkstede Gn
Overall aan, masker op en een geweer in je hand,... Zo word je het paintball terrein opgestuurd. Jullie spelen op een outdoor-paintball terrein, reken dus op extra uitdaging: Niet voor mietjes!
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!
Lelystad
Wij proberen via deze individuele vaartocht iedereen een kans te geven om de SAIL sfeer te laten proeven.
Breda, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer rechtdoorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd auto
Eemnes
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze Tesla Model S Experience voel jij de stille krachten van de Tesla. Kruip achter het stuur en trap het
Winsum
Let's Play Bridezilla... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Harkstede Gn
Dit arrangement bestaat uit een teambuildingspiste van 2 uur en een lekkere lunch óf borrel met jouw team. Meer weten? Lees dan snel verder!
Leersum
In deze Real Life Escape Game probeer je als lid van een criminele bende de kluis open te spelen. Een spannend verhaal met veel puzzels!
Eemnes
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze Audi R8 Experience voel jij je net James Bond. Kruip achter het stuur en trap het gaspedaal in.
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.