Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Tickets met korting vind je hier. Weet je al waar je naar toe wilt gaan? Kijk dan eerst even op deze website. Het loont. Wat dacht je van een voordelig dagje uit naar Artis, Duinrell, Madurodam of het Openluchtmuseum in Arnhem? De bekendste en leukste activiteiten, in Nederland, Belgie en Duitsland, bieden op Dagtrip Doen fikse kortingen aan. Een dagje weg kan aardig in de papieren lopen, zeker bij een dagje weg met de hele familie. Pak het slim aan en profiteer dus van het geboden voordeel. Uitjes kunnen veel goedkoper dan je denkt.

Diverse kortingen
De kortingen lopen uiteen van enkele euro's tot bijna de helft van de normale toegangsprijs. Bestel de kaartjes online, dat is handig, veilig en makkelijk. Bespaar veel geld en vermijd de wachtrij bij de kassa. Zo geniet je optimaal van jouw favoriete uitje.

Alle aanbieden worden hier overzichtelijke weergegeven. Bij elke attractiepark, pretpark, dierentuin of museum staat duidelijk de vanaf prijs van tickets met korting vermeld. Klik op "Tickets met korting" en volg de duidelijke stappen. Bespaar tientallen euro's op jouw uitje.

Voordelig dagje weg
Even op Dagtripdoen.nl kijken voor vertrek kan bijzonder veel korting opleveren. Betaal niet teveel voor een dagje weg! Geniet van een uitje tegen de laagste prijs. Kunsthal Rotterdam, Wunderland Kalkar, Plopsaland, Madame Tussauds, allemaal mogelijk met korting. Kaartjes zijn met een paar muisklikken te bestellen.

Wees geen dief van eigen portemonnee. Bestel je kortingskaartjes hier en geniet optimaal van een heerlijk dagje weg. De leukste activiteiten voor een voordelige prijs!

Totaal 51 uitjes gevonden
Hoenderloo
Met deze lichte carbon racefiets kan je een prachtige toertocht over de Veluwe maken! Maak er een sportief uitje van.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Garderen
Klootschieten: een gezellige Veluwse boswandeling met wedstrijdelement. Reserveer nu de benodigde materialen, en ga zelf op pad.
Otterlo
Cross dwars door de bossen en over de heidevlaktes met een mountainbike. De GPS wijst je hemelsbreed de weg.
Van 01-08-2018 t/m 31-12-2018
Juttersdag & solexrijden op Texel
Den Hoorn
Kom een dagje solex rijden op Texel met familie, vrienden of collegae. En bezoek onderweg het grootste Juttersmuseum van de wereld!
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Joure
In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Joure (Friesland) maakt dit mogelijk.