Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 86 uitjes gevonden
Harkstede Gn
Dit arrangement bestaat uit een teambuildingspiste van 2 uur en een lekkere lunch óf borrel met jouw team. Meer weten? Lees dan snel verder!
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen
Nederland
Deze helikoptervlucht is een unieke ervaring! Je vliegt bijvoorbeeld boven de regio Amsterdam, Eindhoven of Antwerpen en ontdekt hoe mooi het is vanuit de lucht
Amsterdam
Altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Nou dat kan hoor. Op het strand of op onze locatie in Amsterdam maken we een echte Expeditie Robinson sfeer die jullie helemaal in het eilandgevoel me
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Groningen
Duurzaam en ook nog eens mooi om te zien en je huis mee te decoreren. Dat is een Ecotuintje in fles. Je maakt je eigen ecosysteem in fles nu helemaal zelf in de
Garderen
Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd.
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is 1 grote val… U bent gehackt en opgesloten.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!