Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 84 uitjes gevonden
Otterlo
Cross dwars door de bossen en over de heidevlaktes met een mountainbike. De GPS wijst je hemelsbreed de weg.
Amsterdam
Bij VR Experience treed je binnen in geheel nieuwe werelden. Zodra je de bril op zet waan je jezelf in een virtuele wereld waarin je leuke minigames speelt en toffe ervaringen beleeft.
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Staverden (gem.Ermelo)
Rondleiding en proeverij in het koetshuis van Kasteel Staverden op de prachtige Veluwe. Drie proefglaasjes, een glas bier en toelichting van de brouwmeester.
Hoenderloo
Scheur over de Veluwe met de unieke elektrische scooters. Door de extra brede banden en het chopper stuur krijg je genoeg bekijks onderweg.
Almere
Heb je een masker nodig of een cape? Moet je kunnen vliegen of je laten bijten door een radioactieve spin? Natuurlijk niet. Échte helden zijn gewone mensen.
Garderen
Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets op een comfortabele manier langs alle highlights.
Garderen
Spektakel gegarandeerd met de elektrische mountainbike. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Garderen
Vanuit het pittoreske dorpje Garderen sta je binnen enkele minuten midden in de Veluwse bossen om de Veluwe game te spelen
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.