Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 86 uitjes gevonden
Bussum
Met je eigen groep zoveel mogelijk trouwjurken passen! Hoe leuk is dat? In een luxe ingerichte ruimte met meer dan 200 jurken mag iedereen trouwjurken passen. Met bubbels, koffie, cappucino, thee iets lekkers en vooral veel gezelligheid een wereld middag of avond hebben.
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!
Garderen
Spektakel gegarandeerd met de elektrische mountainbike. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!
Hoenderloo
Met de comfortabele elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets zonder veel moeite langs alle highlights.
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.