Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 53 uitjes gevonden
Garderen
Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd.
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!.
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Leidschendam
Klim to 2,5 uur over de routes van het Klimeiland. Na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes.
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
De Koog
Ecomare Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang in één. Het ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel.
Van 01-03-2019 t/m 01-11-2019
GPS Tours met Renault Twizy
Lisse
Elektrisch rijden voor de fun! Beleef het oer-Hollandse landschap met onze GPS tours in de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen!
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!