Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 86 uitjes gevonden
Amsterdam
Creëer een eigen ijssculptuur uit een groot blok ijs! In tweetallen wordt er een design gemaakt en komt jullie kunstwerk tot leven.
Amsterdam
Bent u net zo goed als Robert Langdon? Is uw team in staat om het grote geheim van Rembrandt van Rijn te ontrafelen…?
Harkstede Gn
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen. Onderweg kom je verschillende spannende hindernissen tegen..
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Otterlo
Een uniek uitje op de Veluwe! De E-loopfiets is een kruising tussen een fiets, step en loopband. Zo 'loop' je al snel een lange tocht over de Veluwe
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Amsterdam
Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider?
Amsterdam
Jullie zijn uitgenodigd bij de Angkor Wat om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten.
Maastricht
Voor het huren van de luxe sloepen. U heeft geen vaarbewijs nodig!
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.