Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 59 uitjes gevonden
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
De Koog
Ecomare Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang in één. Het ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel.
Otterlo
Vanuit het dorpje Otterlo sta je binnen enkele minuten midden in de Veluwse bossen om de Veluwe game te spelen
Garderen
Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets op een comfortabele manier langs alle highlights.
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Den Hoorn Texel
Ontdek Texel met een fietspuzzeltocht. Onze leuke fietspuzzeltocht kent route(s) die komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.