Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 60 uitjes gevonden
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.
De Koog
Ecomare Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang in één. Het ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel.
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Diverse locaties
Hèt escape room concept, maar dan aan tafel. De teams krijgen een picknickmand en gaan op zoek naar de juiste oplossingen om het geheime recept te achterhalen!
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek?
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?