Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 84 uitjes gevonden
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Papenburg
Beleef de wereld van luxe schepen en breng een bezoek aan de grootste scheepswerf van Europa, leuk om te krijgen of weg te geven.
Garderen
Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd.
Amsterdam
Ons volledig vernieuwde dinerspel met gebruik van AR! Het gaat om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten.
Diverse locaties
Hèt escape room concept, maar dan aan tafel. De teams krijgen een picknickmand en gaan op zoek naar de juiste oplossingen om het geheime recept te achterhalen!
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Otterlo
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele minuten de vrije natuur in.
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Amsterdam
Speel de officiële "Wie is de Mol?" citygame nu zelf! Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen, ook in uw WIDM game niet!