Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 65 uitjes gevonden
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Nederweert
De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen.
Hoenderloo
Met de comfortabele elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets zonder veel moeite langs alle highlights.
Amsterdam
Ons volledig vernieuwde dinerspel met gebruik van AR! Het gaat om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten.
Garderen
Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour!
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen
Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is 1 grote val… U bent gehackt en opgesloten.