Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 60 uitjes gevonden
Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.
Otterlo
Een unieke elektrische scooter! Door het extra breed stuur en brede banden heeft die een stoere Chopper look. Uniek uitje dus!
Harkstede Gn
Bij deze spectaculaire activiteit probeer je als groep binnen een uur te ontsnappen uit de ruimte. We beschikken over 3 escaperooms en hebben ruimte voor 3 tot 22 personen tegelijk.
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!
Oudeschild
Is het geen schitterend gezicht? Op Texel hebben we maar liefst 20 van die fraaie retro Tuktuks (mét cabriokap). Klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen.
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Hoenderloo
Met de comfortabele elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets zonder veel moeite langs alle highlights.
Garderen
Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets op een comfortabele manier langs alle highlights.
Den Burg
Ontdek het Texelse boerenleven en ga op bezoek bij een echte schapenboer midden op het eiland.