Verfijn je zoekopdracht

Provincie:
Eigenschappen:
Categorieen:

Voordeel Uitjes

Totaal 32 uitjes gevonden
Leersum
In deze Real Life Escape Game probeer je als lid van een criminele bende de kluis open te spelen. Een spannend verhaal met veel puzzels!
Eemnes
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Kruip achter het stuur deze snelle Ferrari California. Onder begeleiding rijd je in deze Italiaanse rasbolide op de
Eemnes
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze Tesla Model S Experience voel jij de stille krachten van de Tesla. Kruip achter het stuur en trap het
Staverden (gem.Ermelo)
Rondleiding en proeverij in het koetshuis van Kasteel Staverden op de prachtige Veluwe. Drie proefglaasjes, een glas bier en toelichting van de brouwmeester.
Harkstede Gn
Overall aan, masker op en een geweer in je hand,... Zo word je het paintball terrein opgestuurd. Jullie spelen op een outdoor-paintball terrein, reken dus op extra uitdaging: Niet voor mietjes!
Wageningen Hoog
Moordspel zelf organiseren? Het kan met een CrimeTime moordspel. Iedere speler ontvangt zijn eigen moorddossier en begeleiding via video en app.
Breda, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer rechtdoorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd auto
Winsum
Let's Play Bridezilla... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Creatieve schilderworkshops (zowel voor individuen, dates, of groepen) in lokale bars en restaurants.
Den Haag
Altijd speelplezier bij het Zuiderparadijs. Heerlijk ravotten in de indoor speeltuin of motoren op het circuit van het grootste indoor verkeersplein van Nederland.