De Lievelinge

Vuren
De Lievelinge
Haarweg 6
4214KL Vuren

De Lievelinge  is het allerleukste en creatiefste kampeerterrein van Nederland. Deze unieke camping wordt steeds meer ontdekt als als evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. Niet vreemd, want waar kun je nou beter even heerlijk ‘uit je box’ dan op dit festivalachtige terrein met al zijn circulaire en geupcyclede accomodaties?

De eigenaren van de Lievelinge hebben zich laten inspireren door festivals als Burning Man en de Parade. Het hele terrein heeft een creatieve en vrije vibe. Een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal.

Je eigen terrein

Je kunt voor jouw gezelschap een exclusief stukje van het terrein gebruiken. Bijvoorbeeld Neverland, met een originele Spiegeltent. Een prachtige nostalgische ruimte, heel geschikt voor een groter zakelijk evenement. En bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het amfitheater, dat ook op Neverland ligt.

Of reserveer het Lievelinge hart, dat bestaat uit het middenterrein met een grote luifel, een buitenbar, kampvuurplaats en een zweefmolen. Dé plek voor een fleurige borrel, een buiten diner of ontspanningsmoment. En wat dacht je van je eigen privémeer in Verweggistan? Een groot terrein met eindeloze mogelijkheden, geschikt voor in-/outdoor en grote events.

Vergaderen bij de Lievelinge

Op het terrein vind je ook een aantal bijzondere en multifunctionele ruimtes die zich met liefde lenen voor trainingsdagen, brainstormsessies, groepsactiviteiten en inspiratiebijeenkomsten. Organiseer jouw bijeenkomst tussen de boomtoppen in de Boom Doom of de Bos Kapel. Of in een eigen kas aan het water, met privéstrandje. Inspiratie gegarandeerd!

Circulaire breakoutrooms of logies

Afgeschreven schoolbussen, de Too Cool for School, de Greyhound lijnbus uit Amerika, Dubbeldekker uit Londen; een paar voorbeelden die bij de Lievelinge een tweede leven hebben gekregen als accommodatie. Ze zijn perfect inzetbaar als unieke breakoutrooms, of om je gasten bij een meerdaags event in te laten overnachten. Of huur ze voor een dagje vergaderen. Nooit saai!

Culinaire hoogstandjes bij de Lievelinge

De Lievelinge staat er om bekend dat er waanzinnig lekker, op hoog niveau vegetarisch wordt gekookt. De smaakmakers koken met passie en op maat voor ieder event. Van shared dining tot feestelijk Food Truck Festijn en van Tessa’s ontbijt tot culinaire borrelplank. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame, biologische en streekproducten en natuurlijk de producten uit eigen moestuin. 

Waarom boek je de Lievelinge?

 • een creatievere plek dan dit vind je haast nergens
 • de hele bedrijfsvoering is duurzaam en sociaal
 • lekker buiten in de bossen, en toch heel centraal in het land gelegen
 • de mogelijkheden zijn eindeloos, bedenk het en hier kan het
 • er wordt waanzinnig lekker vegetarisch gekookt

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van De Lievelinge

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden