Slot Loevestein

Poederoijen
Slot Loevestein
Loevestein 1
5307TG Poederoijen

Het beroemdste kasteel van Nederland
In het oerhollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen.

Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig ideaal voor een dagje uit met gezin of collega’s. Je kunt ons kasteel ook gebruiken als feestlocatie, congreslocatie of voor een overnachting.

Een groots avontuur voor jong en oud
In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leer je over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie.

Met spellen kom je meer te weten over kruit en wapens, en in de kelder kun je de ervaring van hoogwater voelen. Iedereen krijgt een sleutel om alles mee te kunnen ontdekken. Beleef het!

Bezoek de website >>

Slot Loevestein
Het kasteel

  Reviews van Slot Loevestein

  29 July 2022

  Slechte ervaring bij slot Loevestein, wij kwamen met de boot van Woudrichem, wisten dat we niet met de hond naar binnen mochten. Maar dachten wij gaan er gewoon op het terras even lunchen, dan gaan we later in de week het slot bezoeken. Maar geen haar op mijn hoofd die er ook maar aan denkt dat we terug gaan, je mocht dus helemaal niet naar het terras toe, ja als je 15 euro betaald , en vroeger was het terras voor iedereen bereikbaar. Maar ze hebben centen nodig dus dan maar het terras bij het slot betrekken. Echt waardeloos, ik was niet de enige maar er waren op dat moment nog twee stellen die daar over aan het klagen waren. Jullie moeten beter duidelijk maken op Internet dat het terras alleen bereikbaar als je entree kosten betaald. Wij hebben nu maar een broodje genomen voor de ingang daar staan schatten van meiden, op een bankje gaan zitten, en gewacht op de boot die we terug konden nemen.

  Lidia

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden