Inspirerende vergaderlocatie

Weesp
Fort Uitermeer
Uitermeer 3
1381HP Weesp
Datum: Van 01-01-2020 t/m 31-12-2021

Inspirerende vergaderlocatie. Uw ultieme kickoff voor 2020 start natuurlijk op een inspirerende vergaderlocatie. Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp is zo’n plek waar u in een van de voormalige munitieopslagplaatsen kunt vergaderen. Combineer uw vergadering, productpresentatie of klantendag met een originele vergaderbreak voor een unieke aftrap van 2020.

Locatie.
Plofhuis 3, een van de voormalige munitieopslagplaatsen van Fort Uitermeer, is dé inspirerende vergaderlocatie in Weesp. En in de wintermaanden vergadert u wel heel voordelig. U ontvangt namelijk tot 20 maart a.s. maar liefst 50% korting op de locatiehuur Bovendien kunt u uw vergadering combineren met een originele vergaderbreak. Een mooiere start van het nieuwe jaar kunt u zich niet wensen. Centraal gelegen tussen Amsterdam en het Gooi en met volop gratis parkeergelegenheid is deze unieke plek uitermate geschikt als inspirerende vergaderlocatie voor uw kickoff met collega’s of relaties.

Inspiratie op locatie.
Even weg van kantoor in een oase van rust en groen uw plannen voor 2020 bespreken? Bij Plofhuis 3 vergadert u al vanaf vier personen, en nu dus tijdelijk met flinke korting In onze gezellige officiersmess en het manschappenvertrek is ruimte voor maximaal 40 personen. Grotere gezelschappen tot maximaal 80 personen kunnen terecht in het naastgelegen Plofhuis 7. In januari en februari 2020 bieden wij een korting van maar liefst 50% aan op de locatiehuur van Plofhuis 3. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor alle informatie.

Bezoek de website >>

Google Maps
Vergaderlocatie

  Reviews van Inspirerende vergaderlocatie

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt