Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1829 uitjes gevonden
Eindhoven
De pay-off 'Wérkelijk sleutelen aan uw team' is als metafoor, maar ook in letterlijke zin heel toepasselijk voor Bouw een Truck. U gaat in teamverband aan de slag met levensgroot constructie materiaal.
Utrecht
De uitgelezen kans om kennis te maken met het werken van tuigleer. je leert stroken snijden, werken met decoratie-stempels,verven en sluitingen aanzetten.
Amsterdam
Vier de verjaardag van uw zoon of dochter met deze fantastische Graffiti workshop. Gehuld in beschermende kleding wordt er een echt graffiti kunstwerk gemaakt. Elk kind werkt aan een eigen ontwerp en mag zijn of haar werk mee naar huis nemen.
Zaltbommel
Vier 5 mei op Slot Loevestein met een workshop ganzenveer schrijven, oud-Hollandse spelletjes en natuurlijk extra aandacht voor Hugo de Groot en vrijheid. Emile de muzikant komt uitleg geven over alle soorten instrumenten. 
Eindhoven
Gezelligheid en uitdagende teambuilding in één verrassend programma. U ontwerpt en bouwt met uw team een grachtenpand van grote houten blokken... Deze bouwstenen moeten echter worden verdiend met het spelen van spellen met tegenstanders uit andere teams! Verder is een dosis kennis belangrijk om de sleutel tot uw pand te verdienen.
Van 18-05-2018 tot 21-05-2018
Waterpoortfestival
Gorinchem
Pinksteren komt eraan. Alweer een extra lang weekend om leuke dingen te gaan doen. Hou je van muziek en festivals, dan zit je dit weekend goed bij het Waterpoortfestival.
Amsterdam
Fashion Styling and Design secrets. Learn how to dress yourself and others. How to Suit your Style.. Workshops in Engels en Nederlands
Nijmegen
De combinatie van biljarten en voetbal. De biljartballen zijn zo groot als voetballen en moeten met de voeten of het hoofd gespeeld worden in een van de pockets! Een unieke variant van voetbal met een drankje.
Zoelen
Het top vrijgezellenfeestje van dit moment. 50 tinten gras, gebaseerd op de film 50 tinten grijs! Dit uitje is spannend, hilarisch en sexy! Verzamel tinten door het ondernemen van korte activiteiten. 4 uur fun!
Elst
Zoek je een spannend uitje in de omgeving Arnhem en Nijmegen? Escape Room Elst is dan alles waar je naar op zoek bent. Durf jij de uitdaging aan en lukt het jullie te ontsnappen binnen 75 minuten?