Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Nieuwegein
Een volldig verzorgd feest op de casinoboot. De partyboot staat volldig voor uw gezelschap ter beschikbaar. Een leuk idee voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie- en of vriendenfeest.
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Bedum
Leuke muzikale workshop voor beginners waarin je kennismaakt met de ukelele en een liedje leert spelen. De workshop duurt een uur en is voor beginners.
Amsterdam
Op een prachtige intieme locatie in hartje Amsterdam, vlakbij Centraal Station, organiseert Korean Kitchen kookworkshops voor groepen. Samen gezellig koken van uiteenlopende Koreaanse gerechten staat centraal.
Zoelen
Een wel héél bijzondere manier om te dineren! Via de lange steiger vanaf onze prachtige beachclub stap je aan boord van deze super gezellige ronde BBQ-boot! De Barbecue is al op temperatuur en de drankjes zijn gekoeld… Dat wordt smullen! Vaar over het meer met kraakhelder water en geniet van de rust en de natuur en van elkaar, maar helemaal van de barbecue natuurlijk!
Amsterdam
Ga nu zelf de strijd aan met de tv hit Expeditie Robinson. Op onze locatie in Amsterdam West of op een door u gekozen locatie in Nederland of België. En dat kan er heftig aan toe gaan kan ik je vertellen. Want we zijn toch fanatiek…!
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes. Het Muiderslot in Muiden brengt geschiedenis tot leven! Trots en fier steekt het kasteel overal bovenuit.
Diemen
Het leukste moeder-dochter uitje is beslist deze workshop, waarin jullie beiden tips & tricks krijgen van één van onze professionele visagisten.
Utrecht
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad op een unieke manier met Splashtours!