Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Amsterdam
Op Tweede Paasdag heerlijk wegdromen tijdens deze drie uur durende MiniCruise inclusief een glaasje PaasIJ bier en live-blues muziek.
Venlo
Kinderboerderij Hagerhof is een geweldige omgeving voor jong en oud om te ontspannen. Er zijn koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren. Ze staan te trappelen om gevoerd en geaaid te worden.
Tilburg
Tijdens het spannende Escape the bomb dinerspel ga je genieten van lekker eten in combinatie met spanning en teambuilding! Jullie gaan raadsels ontcijferen en de hersens lekker laten kraken. Lukt het jouw team om als eerste de bom onschadelijk te maken?
Utrecht
Met je collega's het bos in? Wil jij je collega's wel eens met een bijl zien? Ben je benieuwd hoe het is om met ze te slapen in de open natuur? In onze trainingen ga je samen terug naar de basis. Ver weg van je werk.
Amsterdam, Breda, Tilburg, Den Haag...
Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom. Paaldansen is nog steeds heel erg populair en een super goede workout.
Nijmegen
Varen op de Waal én onbeperkt pannenkoeken eten. Dit is het hele jaar door mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag! Vaar mee met de Pannenkoekenboot.
Tilburg
Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes ? Vliegende hondjes? Een drietenige aalsalamander? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien maar vooral beleven!
Van 17-03-2018 tot 17-06-2018
KAF EXPO: OVERDAAD
Almere
KAF EXPO presenteert met OVERDAAD van 17 maart t/m 17 juni het werk van zes kunstenaars uit binnen- en buitenland die de bezoeker op een prikkelende manier confronteert en bewust maakt van onze hedendaagse beeldcultuur.
Winsum
Het unieke Feel Good moment voor de vrouw!! Kom gezellig met je vriendin(nen), zussen of collega's. In ons ruime assortiment van ongeveer 280 jurken is voor iedereen wat wils!
Rotterdam
Stadswandeling in de Rotterdamse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.