Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1691 uitjes gevonden
Achtmaal
Ontdek landgoed Wallsteijn en alle bijzondere cultuurhistorische elementen op deze 'paarse' wandelroute van 2,5 kilometer. Je wandelt onder meer langs het landhuis, de spiegelvijver en de slingervijver.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en geniet onbeperkt van pannenkoeken op de Pannenkoekenboot!
Amersfoort
In Museum Flehite komt de historie van Amersfoort tot leven. Ook zijn er tijdelijke exposities over kunst. Gevestigd in 3 prachtige Middeleeuwse Muurhuizen.
Valburg
Ben jij op zoek naar een 4x4 kick, ben in je het bezit van een 4x4 of wil je er een aanschaffen? Ben je benieuwd waar een 4x4/ Land Rover Defender toe in staat is?
Hilversum
‘Vliegen? Dit heb ik altijd al eens willen doen!’ Hoe fantastisch zou het zijn als jullie met de hele groep gingen vliegen als bedrijfsuitje? Iedereen krijgt de kans om te vliegen! Je geeft je collega's de dag van hun leven.
Ruinen
Afhankelijk van de samenstelling van de groep gaan we een aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekenen. De duur van de workshop is 2 uur en voor deelname hoef je niet eerder te hebben getekend.
Amsterdam
Dit is de nieuwe GPS outdoor game waar de binnenstad van Amsterdam je ESCAPEROOM is. Dit geweldig leuke spel maakt gebruik van Augmented Reality Technologie en is daardoor uniek!
Rotterdam
Bedrijfsfeest, 50ste verjaardag of 25 jaar getrouwd? Terug naar de tijd van de vinylsingles! Ik heb er duizenden en selecteer ze - na een voorgesprek - voor u op maat.
Amsterdam
Op een prachtige intieme locatie in hartje Amsterdam, vlakbij Centraal Station, organiseert Korean Kitchen kookworkshops voor groepen. Samen gezellig koken van uiteenlopende Koreaanse gerechten staat centraal.
Van 10-03-2018 tot 11-03-2018
IBIZA Xperience Fair 2018
Eindhoven
Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair in Beursgebouw Eindhoven en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!