Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1720 uitjes gevonden
Rotterdam
Escape VR BOMBbattle: Een speler in virtual reality ziet de tikkende tijdbom. De andere spellers hebben de cryptische handleiding, maar zien de bom niet.
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen! Je vindt hier een freefall glijbaan, een kabelbaan, een klimtoren, een familieglijbaan en nog veel meer.
Gouda
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk.
Nigtevecht
Zelf niets doen Geen boodschappen, niet extra vroeg opstaan om zelf broodjes te smeren, eieren te koken en salades te maken. Geen gesleep en gesjouw van huis naar jachthaven.
Heerlen
Ontdek in het Nederlands Mijnmuseum de geschiedenis van de Nederlandse steenkolenmijnbouw en kom alles te weten over de mijnwerkers en zowel het boven- als ondergrondse werk.
In iedere stad van Nederland
Maak een account aan op Uitjes.nl en win een gratis uitje. Binnenkort maken we bekend wie de gelukkige winnaar is van het teamuitje Wie is de Mol?
Amsterdam
Speel de City Escape Game nu in elke grote stad in Europa. De City game is een echte escape room maar dan niet in een kleine kamer of ruimte maar in een afgesloten deel van de stad. Dit kan in Amsterdam zijn maar ook in Utrecht, Barcelona of Praag.
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Utrecht
Wil jij helemaal de blits maken bij jouw vriendjes en vriendinnetjes in de klas? Vorm een echte rockband en treed op op een ons podium!
Nieuwegein
Een volldig verzorgd feest op de casinoboot. De partyboot staat volldig voor uw gezelschap ter beschikbaar. Een leuk idee voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie- en of vriendenfeest.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!