Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1691 uitjes gevonden
In heel Nederland
Samen koken is leuk! Boek de Kookparty op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Bij u thuis, bij u op het bedrijf of in uw vakantiehuis tijdens een weekendje weg.
Zwolle
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.
Amsterdam
Bij deze workshop zal er een maand lang 1x in de week een sporttraining worden gegeven Daarnaast zal er 1x per week een diëtist aanwezig zijn voor een weegmoment en dieetondersteuning.
Oudega
Ûnder de Wol staat garant voor een gastvrij verblijf in comfortabele kamers of appartement, grenzend aan een weiland waar aardige schapen grazen. Alle kamers zijn nieuw, met zorg ingericht en beschikken over een eigen badkamer en terrasje.
's-Hertogenbosch
3 uur lang onbeperkt bruidsjurken passen voor de 'lol', met bijbehorende accessoires, onder het genot van hapjes en drankjes, voor €25,- per persoon een unieke ervaring...Een Bridal Experience!
Gouda
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk.
Oudeschild
Met meer dan 135 kilometer fietspad is het heerlijk om te fietsen op Texel. Aangekomen op het eiland staan de fietsen al klaar en na een korte instructie gaan jullie op stap naar de lunchlocatie gevestigd in de haven van Oudeschild.
Utrecht
The VR Room is het eerste virtuele pretpark van Nederland! Met behulp van de laatste technologie beleef jij in The VR Room een onvergetelijke ervaring.
Utrecht
Kan jouw personeel wel wat extra teambonding gebruiken? Voor een origineel en muzikaal bedrijfsuitje in Utrecht, ben je bij Starsound op de juiste plaats.
Amsterdam
Nippend aan een cocktail, maak je een boottocht door Amsterdam en verken je zo het nachtleven van de hoofdstad.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!