Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Zoelen
Dit is een uitje voor mensen met doorzettingsvermogen, daadkracht en lichamelijke kracht. Onderga met je team de uitdagingen van het Expeditie Robinson!
Den Haag
Met een Segway tour door Den Haag beweeg je heerlijk ontspannen langs historische panden en alle must sees van deze stad. Bovendien heeft Den Haag een aantal verborgen schoonheden die wij u graag laten zien. Tijdens deze tour in deze culturele groene stad kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.
Horst/Sevenum
Station Horst Sevenum is weer geopend sinds 2013, precies 147 jaar na de eerste opening in 1866. In de stationsrestauratie kunnen reizigers koffie, frisdrank, broodjes en snacks kopen. In de lunchroom kun je genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een gezellige high tea.
Haren
Altijd al eens een zeemeermin willen zijn? Je droom kan nu uit komen! 'Word Zeemeermin' organiseert in Noord Nederland cursussen zeemeermin zwemmen.
Utrecht
Bezoek ons in Utrecht, en je zult gegrepen worden door verhaal en avontuur in een van onze 3 escaperooms. Je missie moge duidelijk zijn: Get out of Here!
Rotterdam
We sturen je een wijk in waar je normaal niet komt. Zonder gids. Je belt aan. Misschien stap je het huis binnen van een vluchteling, een veteraan, een vioolbouwer, of het atelier van een kunstenaar of een tempel.
Castricum
In Huis van Hilde is een indrukwekkende tentoonstelling te zien over de archeologie en de bewoningsgeschiedenis van Noord-Holland.
Eindhoven
Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel!
Woudenberg
Prachtige wandeling van 4 kilometer over de Grebbelinie. Onderweg moeten er wat vragen beantwoord worden. De antwoorden zijn te vinden onder de QR-codes die je tegenkomt. Ze kunnen overal zitten: op een boomstronk, een brug, een kazemat… Het enige dat je nodig hebt is een paar stevige schoenen en een smartphone met QR-code scanner. Hier zijn apps voor die je kunt downloaden. Je krijgt een tasje mee met lekkere picknickbroodjes, iets te drinken en iets te snoepen. Er is onderweg een bankje, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kleedje meenemen! Prijs per persoon: € 9,50 inclusief tasje met lekkers
Zoelen
Onderhandelen, samenwerken en interactie! Verdien houtkaarten bij de Rope Jungle, verzamel erts bij de Thunderball, steen met de Klimwand en bouw daarmee straten en steden op het spelbord!