Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1691 uitjes gevonden
Amsterdam
Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Er is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen.
Barneveld
Ga met elkaar de strijd aan tijdens een spannend spelletje Pijl en Boog Battle, ook wel bekend als Archery Tag! Denk aan paintbal, maar dan met pijl en boog!
Groesbeek
Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum.
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen.
Rotterdam
Aan de hand van één van de vier gidsdieren volg je een route door de tentoonstelling en kom je erachter waar de stadsdieren leven, wat ze eten en hoe ze zich gedragen en aanpassen aan de stad.
Wolphaartsdijk
Op zeilschool De Viking kan iedereen leren zeilen! Wij nemen je mee en gaan samen het avontuur aan. Onze lessen zitten vol FUN. Daardoor voel jij je snel thuis op het water! Voor zowel kinderen als volwassenen, gevorderd of beginner bieden wij verschillende mogelijkheden aan.
Huizen
Elk jaar is het lastig om te bedenken wat je dit jaar weer gaat organiseren als bedrijfsuitje. Altijd je collega's al door de modder willen zien ploeteren? Dan is dit het uitje voor jullie!
Den Haag
Een vrolijke en spannende activiteit, ook als u denkt niet te kunnen tekenen zult u versteld staan van het resultaat. Er is lef en humor nodig om uw vrienden te tekenen zonder bang te zijn om ze te beledigen.
Amsterdam
Speel nu Bubbel Voetbal met uw vrienden, familie of collega's in Amsterdam West. Gehuld in een enorme plastic bubbel gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team zal er vandoor gaan met de bubbel voetbal cup?
Harich
U bent welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden of DAF 33 toertochten in Zuid-West Friesland

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!