Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1720 uitjes gevonden
Hilversum
‘Vliegen? Dit heb ik altijd al eens willen doen!’ Hoe fantastisch zou het zijn als jullie met de hele groep gingen vliegen als bedrijfsuitje? Iedereen krijgt de kans om te vliegen! Je geeft je collega's de dag van hun leven.
Paasloo
Escape Game - Prison Break Paasloo is een sensationele ontsnappingsgame voor vrienden, familie & collega's. Wie ontsnapt er als eerste aan de cipiers?
Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam...
Regular pole workshop - een sportieve paaldansworkshop. Voor mensen die denken dat paaldansen alleen met erotica te maken kan hebben is hier het tegenbewijs! :-)
Valburg
Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan is quadrijden wat voor jou! Na een goede training op de 125cc quads op de zandbaan, ga je een stapje verder! Je trotseert het hindernisparcours. Leg jij dit parcours zonder fouten af?
ZOELEN
We zijn dol op alles wat hot & happening is… en dus zijn we dol op Food Trucks! Een heerlijke avond gevuld met hapjes, drankjes en ... meer! Je hebt namelijk ook toegang tot: The Party!
Maarheeze
We organiseren vanuit Maarheeze toertochten met de sympathieke daf33 en authentieke solex. Echte nostalgie dus!
Utrecht
Maak in een dag een eigen portemonnee of leren omslag voor een boekje bij Leervermaak. Leer de echte ambachtelijke zadelmakersteek en vervaardig geheel met de hand een pracht product van echt leer.
Lijnden
2-daagse of 6-weekse cursus GVB halen op verschillende banen in Nederland. Met deze handige golfcursus ben je lekker actief bezig in de buitenlucht! Aan het eind van de lessen heb jij snel het GVB/handicap 54 gehaald.
Bergschenhoek
De Trabant Rally is hét uitje om je rijkunsten op de proef te stellen! Ontdek het Rottemerengebied en stap in een nostalgische Trabant.
Epe
Een oude boerderij, die dateert van het jaar 1715, is authentiek ingericht en fungeert als museum. In dit museum krijgt u een indruk van het boerenleven rond 1900.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!