Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Harmelen
Geen serieuze, hersenkrakende avond. Nee De Andere Quiz is heel toegankelijk, zit vol humor en maakt gebruik van enorm veel multimedia!
Oosterwolde
Kom helemaal tot rust in één van de twee ruime en comfortabele gastensuites van Buitengoed Op De Knolle. Rust, ruimte en comfort vindt u in de twee luxe gastensuites van 'Op De Knolle'.
Helmond
Escape rooms Roba Festa is een evenementenlocatie in Helmond met 3 escaperooms. De escaperooms zijn ieder met een eigen thema. Puzzels, opdrachten en verborgen hints dagen uit om binnen de 60 minuten de missie te voltooien
Lievelde
Megapret is het leukste kinderspeelparadijs van Gelderland. Binnenpret, Buitenpret, Waterpret en Golfpret!
Zaandam
Bubbelvoetbal en Archery Tagz zijn twee exclusieve sporten die vrijwel onbekend in Nederland zijn. Durf jij in een opblaasbare bal of met pijl en boog het op te nemen tegen je vrienden/familie/collega's en er met de ultieme glorie van door te gaan?!
Woerden
De Koeiemart Woerden (ook wel Koeienmarkt Woerden) is een jaarlijks terugkerende Woerdense markt en een uniek volksfeest. De Koeiemart is het belangrijkste evenement in Woerden en vindt altijd plaats op de woensdag na 20 oktober.
Amsterdam
Kom je ook glow minigolfen? Waan je een middag in een wereld van Michiel de Ruyter, piraterij en schurken. Magische blacklights zorgen voor een spannend effect. Glow in the dark midgetgolf is leuk voor iedereen.
Leidschendam
Maak zelf een STOERE stenen schaal, een uniek beeld, een Afrikaanse man en vrouw, een 3D schilderij, originele decoraties met fietsband of lekkere bonbons.
Amsterdam
Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Er is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen.
Amsterdam
Met het Room Escape Morte Frio spel kunt u met 2 tot wel 1000 personen tegelijk dit spannende spel op uw eigen locatie spelen.