Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1720 uitjes gevonden
Eindhoven
Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje van Eindhoven.
Horst/Sevenum
Station Horst Sevenum is weer geopend sinds 2013, precies 147 jaar na de eerste opening in 1866. In de stationsrestauratie kunnen reizigers koffie, frisdrank, broodjes en snacks kopen. In de lunchroom kun je genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een gezellige high tea.
Hoorn
De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint!
Utrecht
In de voormalige gevangenis aan de singel in Utrecht is nu Gajes in de Bajes gevestigd. Laat je opsluiten met je familie, vrienden of collega's en probeer onder het oog van een chagrijnige bewaker binnen een uur te ontsnappen!
Casteren
Wat is er nu leuker dan porselein te beschilderen samen met je vriendinnen, (schoon)zussen, collega’s, buren, met je kinderen, tijdens een vrijgezellenfeest of met wie dan ook?
Nijmegen
Een uitdagend handboog spel. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Dat is Archery Tag. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten.
Texel, Oudeschild-Texel
Naar VOC scheepswrakken kijken zonder te duiken in de Waddenzee op de Rede van Texel. Unieke fotografische live onderwaterbeelden van onderwatercamera en digitale 3D Sonar.
Amsterdam
Tijdens onze gymles zal de docent verschillende sport- en spel activiteiten neerzetten. Van estafettevormen tot teamspelen, alle facetten van het gymmen komen aan de orde.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad vanaf de Euromast.
Van 14-10-2017 tot 29-10-2017
Kruip in de huid van een echte ranger!
Luttelgeest
Laat tijdens de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, zien dat jij een echte ranger bent en beleef spannende avonturen in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!