Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1691 uitjes gevonden
Amsterdam
Speel nu de Highland Games in Amsterdam. Deze stoere activiteit doet het altijd goed bij vrijgezellenuitjes, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes. Gekleed in een echte schotse rok gaan jullie de strijd met elkaar aan.
Gouda
Maak met je team een knikkerbaan van recyclemateriaal. Het bouwen van een knikkerbaan is een hele bijzondere ervaring. Samenwerken, creatieve ideeën bedenken en problemen oplossen, daar draait het om bij deze workshop.
Elahuizen
Ervaar het zeilen op een echt wedstrijdskûtsje! Wij werken met gastvrije bemanning die een feestje van uw familiedag of vriendenuitje maken!
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes. Het Muiderslot in Muiden brengt geschiedenis tot leven! Trots en fier steekt het kasteel overal bovenuit.
Zwijndrecht
Maak kennis met de Afrikaanse djembe en doundouns tijdens onze vrolijke percussieworkshop. We verzorgen de workshops op elke gewenste locatie.
Scheveningen
Wilt u ook een keer een rit maken in de extreme powerboat? Wij beschikken over een grote powerboat met 2 vette motoren van beide 300 pk per motor.
Asperen
Ga op pad met Scover, Berty of met Innes. Dit zijn gave retro busjes. Je weet wel van die busjes waarvan je een lach op je gezicht zijn als je er een ziet rijden. Ervaar het zelf, het is echt super relaxt!
Zoelen
LOS JIJ HET MYSTERIE OP? Verraad, intriges, afpersingen en moord… het eens zo vriendelijke Zoelen is plotseling veranderd in een crimescene uit CSI! En je raadt het al: jij bent de detective die deze mysterieuze zaak op moet lossen… Gelukkig is er heel wat bewijsmateriaal terug te vinden. Doorzoek de ondergrondse, zet de achtervolging in en ontdek wat er zich hier heeft afgespeeld. Een typisch programma voor avonturiers die wel van een raadseltje houden…
Utrecht
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.
Nijmegen
In dit briljante en uitdagende voetbalspel, kun je eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach!

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!