Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Terschelling
Een krachtig 2-daags personeelsuitje naar Terschelling met stoere activiteiten. De ideale combinatie van gezelligheid, actie en een barbecue aan het strand!
Bremen
Wat kunnen we u zeggen over een bezoek aan deze autofabriek? Zoiets moet je beleven/ruiken. Inclusief warme lunch, rondleiding fabriek en meerijden op de Rock in 4x4.
Van 14-08-2018 tot 15-08-2018
Bezeil de plastic soep!
Harlingen
Ga met mee stichting By the Ocean we Unite op deze unieke twee-daagse Mini Expeditie op UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee, waarbij genieten van de natuur en het thema 'plastic soep' centraal staan!
Lelystad
Lekker met je handen in de klei. Laat je verrassen met een bijzondere workshop ter ontwikkeling van je creativiteit.
Eindhoven
Gezelligheid en uitdagende teambuilding in één verrassend programma. U ontwerpt en bouwt met uw team een grachtenpand van grote houten blokken... Deze bouwstenen moeten echter worden verdiend met het spelen van spellen met tegenstanders uit andere teams! Verder is een dosis kennis belangrijk om de sleutel tot uw pand te verdienen.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Amsterdam
Bij deze workshop zal er een maand lang 1x in de week een sporttraining worden gegeven Daarnaast zal er 1x per week een diëtist aanwezig zijn voor een weegmoment en dieetondersteuning.
Poeldijk
Wil je een leuk, spectaculair en leerzaam bedrijfsuitje organiseren? Boek dan nu een Slipcursus Event! Het is een super leuke manier om tijdens een leuke en spectaculaire dag ook nog eens iets te leren.
Den Haag
Een leuke manier om op uw gemak de stad te bekijken! Ik ben Jacqueline Alders, stadsgids in Den Haag. Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen.
Van 01-11-2017 tot 30-03-2018
Winterpret
Amsterdam
Op de ijsbaan (echt ijs) zullen verschillende estafette / behendigheidsspelletjes in teams gespeeld worden. Aan de hand van de puntentelling zal er een prijsuitreiking plaatsvinden voor de 1ste 2de en 3de plaats.