Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
's-Hertogenbosch
Tijdens dit fun uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje...Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het receptje van de Bossche Bol lol!
Amsterdam
We starten deze avond met een leuke en spannende Burlesque en Variété show met alle grote namen uit Amsterdam, Den Haag & Rotterdam! En deze keer: 'Hoe maak je een Burlesque act!'.
Hilversum
Workshop intuitief schilderen of workshop harten schilderen in Hilversum. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.
Heinkenszand
Op vakantiepark Hof van Zeeland is het verrassend genieten! Het is het ideale uitgangspunt om de provincie Zeeland te ontdekken.
Utrecht
Stadswandeling in de Utrechtse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Kamperland
Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een keuken.
Valburg
De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads.
Amsterdam
De deelnemers worden verdeeld in groepen en zullen per groep 6 verschillende spellen gaan spelen. Hierbij moeten de groepen snelheid, denken, kracht en slimheid gebruiken.
NIEUWEGEIN
Feesten op het water met de themaboot! Diverse arrangementen of complete verzorging op maat. De partyboot ligt aangemeerd voor het voormalig klooster De Lantaern.
Woerden
Ontdek de finesse van het kaasmaken in de moderne kaasmakerij. Onder leiding van een deskundige kaasmaker kan de bezoeker zelf aan de slag als kaasmaker. Ervaar het proces van kaasmaken. Geschikt voor diverse groepen die actief bezig willen zijn.