Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1691 uitjes gevonden
Amsterdam
Kookstudio 1012 is gevestigd in de prachtige historische catacomben van het TOBACCO Theater Amsterdam. Koken onder begeleiding van een chef kok op Michelin niveau..
Amsterdam
Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren.
Haarlem
Een spannende rally in authentieke legervoertuigen! Op weg naar het einddoel met diverse opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Einddoel: paintballen!
Pieterburen
Bent u een dagje of weekend in het noorden van Groningen? Kom dan heerlijk relaxen in badhuis Waddenwellness. 'Kom in Oosterse sferen in het uiterste Noorden...!
Utrecht
Altijd al een potje golf willen spelen maar niet op de normale serieuze manier? Boek dan de Urban Street Golf workshop met je vrienden/familie of collega's en speel een potje golf door jou stad of dorp!
Valburg
Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan is quadrijden wat voor jou! Na een goede training op de 125cc quads op de zandbaan, ga je een stapje verder! Je trotseert het hindernisparcours. Leg jij dit parcours zonder fouten af?
Van 25-01-2018 tot 28-01-2018
Kunst & Antiek Weekend Naarden
Naarden
Van 25 t/m 28 januari 2018 opent de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting weer haar deuren voor deze exclusieve Kunst & Antiek beurs. Speciale aandacht gaat dit jaar naar het thema “Dit is Holland”.
Bergschenhoek
De Trabant Rally is hét uitje om je rijkunsten op de proef te stellen! Ontdek het Rottemerengebied en stap in een nostalgische Trabant.
Harich
DAF rijden in bosrijk Gaasterland, één van de nationale landschappen van ons land. Samen of met een groep ontspannen genieten met de gastvrijheid van weleer in vooruit gezette routes of op eigen gelegenheid met een mogelijkheid achteraf te dineren
Haarlem
In limousines, voorzien van champagne, worden de teams bij een onbekende locatie in de stad gedropt. Welk team vindt als eerste de geheime locatie?

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!