Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1720 uitjes gevonden
Huizen
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, maar wil je dit ook graag op een maatschappelijk verantwoordelijke manier ondernemen? Boek dan nu ons MVO bedrijfsuitje! We kunnen dit uiteraard erg spectaculair maken!
Almere-Buiten
Kruip achter een van de professionele bewegende simulatoren en knal met de beste racewagens over de leukste circuits. De snelste coureur van de maand wint unieke prijzen!
Poeldijk
Een spectaculair bedrijfsuitje/personeelsuitje organiseren is elk jaar weer een erge leuke maar ontzettend moeilijke opdracht. Verras je collega's met een slipcursus.
Monnickendam
Heerlijk en compleet verzorgde zeiltochten aan boord van de Selene. Alles tot in de puntjes verzorgd en genieten staat hoog in het vaandel aan boord van dit luxe schip waar men al vanaf 15 personen tot en met 55 personen betaalbaar kunt genieten!
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen.
Diemen
Het leukste moeder-dochter uitje is beslist deze workshop, waarin jullie beiden tips & tricks krijgen van één van onze professionele visagisten.
Amsterdam
Soccergolf (Footgolf) is een variant van golf. Het is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te krijgen.
Dodewaard
Eindelijk is er een Escape Room voor alleen kinderen, namelijk “Het Slot” in Dodewaard! Kinderen vanaf 7 tot en met 14 jaar kunnen binnen ongeveer anderhalf uur al puzzelend en met enige behendigheid op zoek naar de schat.
Oudega
Ûnder de Wol staat garant voor een gastvrij verblijf in comfortabele kamers of appartement, grenzend aan een weiland waar aardige schapen grazen. Alle kamers zijn nieuw, met zorg ingericht en beschikken over een eigen badkamer en terrasje.
Rotterdam en omgeving
Tijdens een leuke longboard workshop leer je niet alleen maar de basis van het longboarden maar ook al gelijk trucs en is er ruimte voor een tochtje in een mooi gebied bij jullie in de buurt.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!