Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1761 uitjes gevonden
Maarheeze
Mifasolex heeft een professionele escape-room gebouwd met als thema eind jaren 60 met een link naar de solex en daf33 die het straatbeeld destijds bepaalden.
Woerden, Woerden, Utrecht
Voor de bezoeker die naast de stad verkennen ook graag in Woerden wil lunchen, biedt VVV Woerden sinds 2017 het Stappen & Happen arrangement aan.
Diemen
Vele vrouwen vinden het moeilijk om een ‘Smokey eye’ aan te brengen. Ze zien het bij anderen, maar als ze het zelf proberen komt er niets van terecht. Vanaf nu kun jij ook ‘sensual eyes’ maken!
Dodewaard
Eindelijk is er een Escape Room voor alleen kinderen, namelijk “Het Slot” in Dodewaard! Kinderen vanaf 7 tot en met 14 jaar kunnen binnen ongeveer anderhalf uur al puzzelend en met enige behendigheid op zoek naar de schat.
Panningen
De Ringoven is een horecagelegenheid in de oude Heldensche Steenfabriek; dé ontmoetingsplek van Panningen. Wij bieden een uitgebreide keuze aan smakelijke nostalgische gerechten zoals wentelteefjes of zuurvlees.
Amsterdam
Een spannende, interactieve audiotour voor alle kleine zoetwaterpiraatjes (5-12), te beluisteren op elke afvaart van de City Canal Cruise
Van 26-05-2018 tot 27-05-2018
Ducati Live Experience
Assen
De Ducati Live Experience zal weer het kloppend hart van de Ducati Clubrace zijn. Op het plein word je ondergedompeld in de Ducati-lifestyle, waar shops, dealers, clubs, expo, muziek, nieuwe Ducati-modellen samenkomen.
Amsterdam
Beleef Amsterdam vanaf het water met een open sloep. Vanuit de boot heb je het beste uitzicht op de pittoreske hoofdstad.
Pieterburen
Zin om actief bezig te zijn en iets bijzonders te ondernemen? Kom dan naar Pieterburen voor een sportieve wadlooptocht. Er zijn verschillende tochten, bijvoorbeeld de zwerftocht..
Ruinen
Afhankelijk van de samenstelling van de groep gaan we een aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekenen. De duur van de workshop is 2 uur en voor deelname hoef je niet eerder te hebben getekend.