Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1720 uitjes gevonden
Nijmegen
De combinatie van biljarten en voetbal. De biljartballen zijn zo groot als voetballen en moeten met de voeten of het hoofd gespeeld worden in een van de pockets! Een unieke variant van voetbal met een drankje.
Zaandam
Bubbelvoetbal en Archery Tagz zijn twee exclusieve sporten die vrijwel onbekend in Nederland zijn. Durf jij in een opblaasbare bal of met pijl en boog het op te nemen tegen je vrienden/familie/collega's en er met de ultieme glorie van door te gaan?!
Amsterdam
Geniet met uw familie of bedrijf van een privé vaartocht door Amsterdam. Wij kunnen een gezellig uitje op maat voor u organiseren: ontbijt, lunch, borrel en diner aan boord, alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.
Breda
Pas als je het zelf Bluesharp gaat spelen ontdek je hoe uniek dit instrument is. En er is geen ander melodie-instrument zo ritmisch bespeelbaar ! Door de eenvoudige notatie (geen noten) leer je het snel!
Amsterdam
Workshop met PowerPoint presentatie over alles wat je altijd al wilde weten over de schilderkunst van de 17e Eeuw. Een workshop van een hele middag in het Rijksmuseum.
Utrecht, Tilburg, Den Haag, Breda...
Hakken uit de kast en je attitude ook, want in deze workshop leer je paaldansen zoals je in je verbeelding al zou willen: elegant en sexy! Met een knipoog ;-)
Utrecht
Een hilarische citygame dat word gespeeld op elektrische scooters. Voer de meest ludieke opdrachten uit in elke stad in Nederland of België!
Rotterdam
We sturen je een wijk in waar je normaal niet komt. Zonder gids. Je belt aan. Misschien stap je het huis binnen van een vluchteling, een veteraan, een vioolbouwer, of het atelier van een kunstenaar of een tempel.
Amsterdam
Nippend aan een cocktail, maak je een boottocht door Amsterdam en verken je zo het nachtleven van de hoofdstad.
Roermond
Dé hype van deze zomer is het schilderen van sprekende teksten op steigerhout. Mooi voor de tuin, de gang of zelfs in de keuken en slaapkamer.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!