Winter Station - Spoorwegmuseum

Utrecht
maliebaanstation 16
3581XW Utrecht
Het Spoorwegmuseum verandert in Winter Station
Het leukste familie-uitje in de kerstvakantie

23 december 2017 t/m 7 januari 2018

Het Spoorwegmuseum wordt in de kerstvakantie betoverend mooi. Tijdens Winter Station brengen ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel het hele museum in een romantische wintersfeer. Natuurlijk kan er weer geschaatst worden tussen de treinen, schaatsen zijn gratis te leen. Iedere dag is er een wisselend programma met muziek en kinderactiviteiten. En natuurlijk ontbreken de koek- en zopie kraampjes niet. Het perfecte familie-uitje voor de kerstvakantie!

Naast alle winterse gezelligheid is het hele Spoorwegmuseum in vol bedrijf. De Grote Ontdekking vertelt over de uitvinding van de stoommachine en de eerste treinrit in Nederland, in het Stoomtheater nemen de acteurs het publiek mee op een reis met de Oriënt-Express en in Stalen Monsters maak je een spannende rit door het donker. Bij Vorstelijk Reizen kijk je stiekem mee met de treinreizen van ons Koningshuis. Nieuw is het Techlab waar je al doende van alles leert over de techniek achter de trein. Vergeet vooral niet De Vuurproef te doen, de spectaculaire museale beleving van het Spoorwegmuseum. Het is een spannende reis langs twee eeuwen spoorgeschiedenis, een tocht die eindigt in een ware vuurproef...

Winter Station
23 december 2017 t/m 7 januari 2018
Open: 10.00 – 19.00 uur (23 t/m 26 en 31 december tot 17.00 uur)
Entree: €16,00 (>4 jaar), museumkaart gratis. Na 15.00 uur: €10,00.


Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Winter Station - Spoorwegmuseum

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!